Появиха се впечатляващи резултати от тестове на Samsung Galaxy S9+

Появиха се впечатляващи резултати от тестове на Samsung Galaxy S9+

В базата данни на популярното приложение за сравнителни тестове Geekbench се появи устройство, което най-вероятно е Samsung Galaxy S9+. Телефонът е с продуктов код SM-G965 и е постигнал 2422 точки при едноядрен тест, а при многоядрения са отчетени цели 8351 точки. Конкретната версия на Galaxy S9+ е с процесор Snapdragon 845, която ще се продава само на определени пазари, докато по-голямата част от потребителите ще получат устройство с процесор Exynos. При сравнението с други телефони на Samsung се вижда, че няма друг модел на компанията, който да има резултат от над 2000 точки при едноядрен и над 6500 точки при многоядрен тест, така че ни очаква солидно увеличение в производителността. Напълно логично тестовата бройка е била с Android 8.0 Oreo, а от базата данни се вижда също така, че смартфонът е бил оборудван с 6GB оперативна памет.

Препоръчани оферти

Източник: Geekbench

 • Исках да ги сравня и да видите, че Апле са се постарали повече! Не че някога ке мен а на айфон! А за стерео говорите ама наистина отделни два като на Nokia 5800 едно време ако сложат ще е уникално!
  apolon25
 • Е какво излиза , новият модел ще е 30-40% по-бавен от Apple, което за рекламната дейност на Гугъл трябва да е достатъчно? Поне ВЕФ-а може да е стерео тоя път :)
  kapron
 • Това телефон без стерео говорители не е телефон :D:D:D
  Боби13
 • Дано има стерео говорители!
  Вито
 • Не сме жалки ние, а ти. Само си виж колко самовлюбен нарцис трябва да си, за да си сложиш снимка с псевдо златен надпис Аполон :D Нали твоите богове от Самсунг щяха да смачка ябълковидните ? И съм твърд привърженик на роботчето, но ти си просто болен мозък в любовта си към Самсунг !
  Боби13
 • [Quote]Сам си пускаш теми и сам си отговаряш[/Quote] Това е един от прийомите за скрита реклама :D .
  Nik_21
 • Поредните български тъпи и злобни подмятания! Простотията ви е нелечима!!! Защо не си гледате жалкия живот, и тогава да коментирате другите, кой колко е образован!? Това не е на хартия а е реален тест! Хартиен ти е мозъка! Айфоня е по- бърз! За разлика от другите, аз съм обективен!
  apolon25
 • Ти още не си разбрал, че тия числа нищо не значат на хартия, първо ти се образовай, после пояснявай за другите. :)
  sladyrko
 • Сам показвам двата флагмана къде са и всеки да прецени , кой е по бърз:)
  apolon25
 • Сам си пускаш теми и сам си отговаряш :D
  Боби13
 • Eто и при в iPhone X Публикувано на 22.09.2017 00:00  / oт Kmar 4276 iPhone X е луксозен смартфон, който предлага впечатляващи характеристики и редица нови функции. Една от най-интересните характеристики освен OLED дисплея е мощния Apple A11 Bionic процесор. Резултати от бенчмарк тестове в Geekbench разкриват точно колко бърз е новия чип на компанията. Не е изненадващо, че Apple A11 Bionic е осезаемо по-бърз от процесора на iPhone 7, но също така се справя по-добре и от A10 Fusion архитектурата, която захранва 10.5-инчовия iPad Pro.   Конкретните данни показват, че iPhone X отчита 4169 точки на Single-Core тестовете, като тази стойност достига до 9836 при Multi-Core. Това е най-доброто постижение регистрирано от смартфон досега, съобщава iMore. Любопитен факт е, че резултатите на Apple A11 Bionic се доближават до възможностите на 13-инчовия 2017 МаcBook Pro. Ултратънкият лаптоп отчита съответно 4592 и 9602 на Single и Multi-Core тестовете. Това означава, че iPhone X ще достига сходна производителност при изпълнение на някои задачи.   Аpple A11 Bionic е произведен с 10-нанометрова технология и двете основни ядра работят на 15% по-висока скорост, в сравнение с A10. Самият чип има шест ядра, но другите четири се грижат за оптималната консумация на енергия. Официалните продажби на iPhone X стартират в първите дни на ноември и това ще изостри значително конкуренцията в пазара на смартфони. Предстои да видим колко продажби ще реализира Apple на новото си устройство до края на 2017г.  
  apolon25