Познай финалистите на Световното и спечели Sony Ericsson Vivaz!

Познай финалистите на Световното и спечели Sony Ericsson Vivaz!
Преди футболните емоции на световното първенство да вземат връх, ние сме готови да предизвикаме твоите познания за най-популярния спорт, които могат да ти донесат специална награда. Правилата за участие са прости: нужно е да посочиш кои според теб ще бъдат отборите финалисти, които на 11 юли в Йоханесбург ще определят новия световен шампион. Само това. Участието в играта е за регистрирани потребители и е напълно безплатно. Ще приемаме предложения до 6 юли, когато ще се състои първата полуфинална среща. Дотогава можеш да гласуваш неограничен брой пъти, но не по-често от веднъж на час. Това означава, че колкото повече правилни прогнози изпратиш, толкова по-голям шанс ще имаш да спечелиш голямата награда.

Каква е тя? Това е един много специален по отношение на своите възможности на камерафон телефон - Sony Ericsson Vivaz. С него не само ще можеш да уловиш забавните моменти от лятото в снимки с резолюция 8МР, но и да запечаташ висококачествено 720р HD видео. Това е и единственият телефон с продължителен автофокус при видеозаснемане, което още повече го доближава до видеокамерите. За 5 от вас ще има футболни топки.

Можеж да започнеш участието си още сега:
http://www.mobilebulgaria.com/games/world_2010.php

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • М/у др така,както е формулирано аз го разбирам,че на всеки час,като вляза и мога да давам една и съща прогноза.Пък то след като мина повече от час и влязох отвоно да дам мойта прогноза ми изписа,че вече съм гласувал с тази прогноза и да дам др предположение???Пък във правилата изрично е опоменато,колкото повече броя правилна прогноза си направил,толкова по-голям е шанса за успех т.е. целата е да имаш повече бр от една и съща и то правилната прогноза,а не по 100 различни и на практика да учзаставаш с 1 вот или глас или там както се брой.Аз ли нещо не разбирам правилно,не до изшлайфана с-ма дето отчита гласуването,не са форумилирани правилно условията ли?Не знам и аз какво,но нещо определено не е на ред.
    soad
  • оправено е. томболата ще се тегли на 9 юли.
    chilko