Представянето на Samsung Galaxy S IV ще е през февруари, твърди слух

Представянето на Samsung Galaxy S IV ще е през февруари, твърди слух
От германския сайт Mobile Geeks твърдят, че имат интересна информация за следващия топмодел сред смартфоните на Samsung - разбира се, става дума за Galaxy S IV. Източник, който е описван като достоверен и свързан с мобилната индустрия, е потвърдил, че представянето на устройството е планирано за края на февруари, тъкмо навреме за следващото издание на мобилния конгрес, което ще се проведе между 25 и 28 февруари в Барселона.

Според данните Samsung планира да проведе свое събитие за представянето на телефона, което ще съвпадне с времето на провеждане на конгреса, но засега не е ясно дали ще е самостоятелно, или ще е част от мобилния форум. Очаква се продажбите на Samsung Galaxy S IV да започнат през второто тримесечие на следващата година, като това най-вероятно ще стане през месец май. Припомняме, че Galaxy S III беше представен официално в началото на май тази година, а продажбите му стартираха месец по-късно. Samsung веднъж вече отрече слуховете за премиера на Galaxy S IV през февруари догодина.

За характеристиките на новото устройство вече се носят слухове и според тях то ще има 4,99" дисплей с full HD резолюция, 13МР камера и четириядрен процесор от серията Exynos 5.

http://mobilegeeks.de/samsung-galaxy-s4-launch-ende-februar-2013/