Ето кога най-вероятно ще е премиерата на iPhone SE 2

Ето кога най-вероятно ще е премиерата на iPhone SE 2

Благодарение на анализатора Минг-Чи Куо вече разполагаме с доста информация, свързана с бъдещия бюджетен смартфон на Apple – iPhone SE 2. Сега също от него научаваме, че устройството ще бъде представено в края на март. Той очаква, че Apple ще продава между два и четири милиона броя от модела месечно, което съвпада с доставките на оригиналния iPhone SE.

Други анализатори също очакват добри резултати от смартфона, чиято цена може да е 399 долара. Според Куо ще видим дизайн като на iPhone 8, но в корпуса ще са добавени подобрени компоненти кaто 3GB RAM и процесор A13.

Сред останалите очакванията към модела е и това за наличието на антена от теченокристален полимер (LCP), която може да предложи подобрение при мрежовата свързаност. Доста вероятно е Apple да не използва системата Face ID, което се дължи на желанието за постигане на по-ниска цена, а и на липсата на интерес към функционалността в ценовия сегмент.

Източник: AppleInsider

Препоръчани оферти

  • За да се казва SE2 то единствената външна промяна трябва да е в дисплея, който ще обхваща цялата лицева страна. Всяко друго различно по дизайн нещо вече не трябва да се казва SE2
    djmap4o