Премиерата на Samsung Galaxy Note 2 ще е на IFA 2012

Премиерата на Samsung Galaxy Note 2 ще е на IFA 2012
Почти сигурно е, че работата по наследника на Samsung Galaxy Note вече е напреднала значително и не е изключено премиерата на устройството да се състои съвсем скоро. Вече писахме, че това може да стане през септември, а междувременно се намери и друг източник, който да подкрепи това твърдение. Корейското издание MB Business News твърди, че това ще стане по време на изложението IFA, което започва на 31 август в Берлин и продължава до 2 септември. В текста се казва отново, че смартфона ще има дисплей с диагонал 5,5", но ще запази размерите на корпуса на Galaxy Note, което определено е добра новина.

Премиера в началото на септември означава, че продажбите могат да започнат в началото на октомври, с което корейската компания ще изпревари премиерата на iPhone 5. Сред останалите характеристики на устройството може да бъдат четириядрен процесор, 12МР или 13МР камера и нова технология на дисплея, която ще позволи създаването на по-тънък и здрав панел. Платформата най-вероятно ще бъде Android 4.1.

http://news.mk.co.kr/newsRead.php?rss=Y&sc=30800006&year=2012&no=413986&sID=308

  • Определено ще е нещо като малак таблет и телефон с много яки параметри :)(yes);) От Самсунг ще се опитат да изпреварят появата на айфон5 затова ще го покажат края на другия месец телефона и предполагам веднага ще тръгне в продажба(whistle)
    Beчния