Prestigio пуска свои телефони на българския пазар

Prestigio пуска свои телефони на българския пазар
По случай своята 10-годишнина Prestigio започва да предлага на нашия пазар 3 модела смартфони. Те са обединени от марката Prestigio MultiPhone, предлагат се на достъпна цена, работят с Android и са снабдени с microSD порт и слотове за две SIM карти - популярна функция сред българските потребители. Моделът MultiPhone 4300 Duo разполага с 4,3" капацитивен дисплей, процесор Cortex A9 с честота 1GHz процесор, 5МР камера с автофокус и разчита на Android 4.0. MultiPhone 4040 Duo е с почти идентични характеристики, но с по-малък 4" дисплей. MultiPhone 3500 Duo е най-малкият представител на серията MultiPhones и идва с 3,5" дисплей.

 • Имат радио, слушалките играят роля на антена, във всички описания присъства.
  Paffkata™
 • Искам да питам,имат ли вградено FM радио тези телефони защото в описанието никъде не намирам информация:D
  barni2011
 • Знам, и аз участвам в този форум със същия ник. Но като заключиха първоначалната тема ентусиазма като че ли намаля. И колегите, които пишеха често, вече доста по-рядко се появяват. Не беше правилно да ни заключват темата. Нормално е в началото тя да бъде по-шарена. За много хора това е първия смартфон и въпроси всякакви. А това, че на два пъти ни местиха във все по-забутана и по-забутана подтема си беше направо дискриминация. А иначе има и други форуми и там картинката е същата: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=398350 mod edit: Моля да спрете да обсъждате другите форуми. vladovn
  Luke_Netwalker
 • Темата е затворена, но има и друга, както и за 4040 http://www.androidbg.com/forum/topic54395-prestigio-multiphone-4300-duo-3gpredstavyane-i-softuer.html http://www.androidbg.com/forum/topic54354-prestigio-multiphone-4040-predstavyane-i-pdeit-na-softuer.html
  scarybear
 • [Quote]Ето и SAR стойностите на моделите: Prestigio MultiPhone 3500 DUO - SAR – 0,655 W/kg Prestigio MultiPhone 4040 DUO - SAR – 0,754 W/kg Prestigio MultiPhone 4300 DUO - SAR – 0,464 W/kg[/Quote] Информацията е от androidbg. http://www.androidbg.com/forum/topic48835-prestigio-multiphone-4300-p5.html За съжаление там модераторите затвориха темата. Явно не искат да се говори много за достъпен и хубав смартфон, чиято популярност расте като снежна топка.
  Luke_Netwalker
 • жената също ползва 4300 и трябва да Ви кажа че тел-а си има всичко и е много доволна! (yes)
  Paffkata™
 • Имам 4300 от две седмици и съм много доволен.
  Luke_Netwalker
 • След около месец ползване, мога да споделя по-обективни впечатления. След 4-5 зареждания на батерията, вече държи до 3 дена, което си е супер, при положение, че работи с 2 сим карти и андроид. Зарежда се между 3 и 4 часа. Може да работи и само с 1 карта; при повикване и съобщения може да се наглася дали автоматично да набере/изпрати смс от същата карта или да ви пита от коя искате. Дисплея е ярък, цветовете са наситени и живи, на слънце почти не избледнява. Като недостатък мога да кажа, че звъни тихо - ако ви е в чантата а вие сте на улицата, шанса да не го чуете е 90%. При разговор се чува ясно и без проблеми. Приложения от маркета много, досега не се е случвало някое да не тръгне, новите игри също вървят. Вграденият електронен четец върши добра работа, само трябва да се конвертират файловете. Вградената памет е 2ГБ, оперативната около 780мб - недостатък - записани програми и приложения, могат да се местят само на вградената 2ГБ, подобно на LG L3 а май и на L5. Плюс - може да местите някой от приложенията, които по принцип не се местят на картата памет - като например BS Player, Angry birds, Aviari и др. Външната карта памет я показва, отваря от там всичко, може да инсталирате от нея, да слагате филми, музика....Снимките на светло са добри, на тъмно светкавицата осветява прекалено, но пак стават. Потдръжка има - до сега имаше 3 ъпдейта, 2-рия подобри батерията, а 3-тия добави още 2 начални екрана и вече са 5, сигурно има и други подобрения. Ако някой има конкретен въпрос да пита тук или на лс.
  scarybear
 • Здравейте преди няколко дена си взех Prestigio 4040 - с [B]един[/B] радиомодул е, за sar стойности не знам. Първите ми впечатления са отлични - получих повече отколкото се надявах за тези пари (whistle)
  scarybear
 • Някой знае ли какви са им SAR стоиностите? И дали са с два радиомодула или с един?
  radi76