През ноември се задава нов флагман Nokia

През ноември се задава нов флагман Nokia

HMD Global все още няма наследник на първия си смартфон флагман Nokia 9 PureView. Междувременно бяхме свидетели на редица слухове свързани с евентуалната поява на Nokia 9.1, 9.2 и 9.3. Те обаче така и не бяха реализирани.

Снимки и спецификации на Nokia X10 тук

Сега ITHome съобщава, че компанията подготвя нов 5G флагман, който ще бъде анонсиран в Китай на 11 ноември. За това потвърждава и изказване на продуктовия мениджър на HMD за Китай, Жанг Юченг.

Снимки и спецификации на Nokia X20 тук

Интересно ще е да видим дали бъдещото попълнение от висок клас няма да е в серията X. В нея вече има два модела, Nokia X10 (ревю) и X20 (ревю). Слуховете сочат, че към тях скоро ще бъдат добавени още X50 и X70. Очакваме с наближаването на премиерата да се появят повече данни свързани с този дългоочакван флагман.

Източник: ITHome

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Че те са си китайци отдавна.
    Spikul
  • Нокия вървят към пътя на LG само грозни евтини телефони а средния клас е за 800 лв с LCD дисплей няма кой да купи тези телефони при положение, че китайците са в пъти по добри и струват по 500-600 лв. Аз имах Нокия 9 беше много зле продадох я още същия месец. Тези камери отзад като очите на паяк беше много зле, записва всяка снимка по една минута и заграваше и резултата беше снимки от среден клас
    dani1974