Приложението за камерата на Pixel 2 вече е налично и за други телефони

Приложението за камерата на Pixel 2 вече е налично и за други телефони

В последно време се появиха няколко различни порта на приложението за камерата на Pixel 2, които позволяват на притежатели на други устройства да използват екстрите, които Google бяха предвидили само за своята флагманска серия. Потребителят на XDA Developers miniuser123 е успял да създаде почти пълен порт за водещите телефони на Samsung. Собствениците на Galaxy S7, Galaxy S8 и Galaxy Note8 с процесори Exynos могат да инсталират неговото приложение и да използват почти пълната функционалност, която имат притежателите на Pixel 2.

Това включва размазване на фона, настройки на боке ефекта, видеозапис с висока резолюция, а от последната версия – и портретния режим. Единственото ограничение е, че приложението може да използва само задната камера. Подобни портове вече са налични и за редица други смартфони като OnePlus 3, LG V30, Essential Phone и по-старите модели от серията Pixel и Nexus, които като че ли бяха забравени от Google.

Източник: XDA Developers

  • Мерси, че сподели. да не си играя да го слагам.
    rorosims
  • Портовете в XDA са от доста време, но поради разлика в хардуера моднатото приложение няма пълна функционалност, дори след добавянето на липсващите софтуерни библиотеки. За Xiaomi не работеше видео записа и HDR-а за снимки.
    A4i
  • Тази статия е от 7-ми, днес сме 15-ти. Това са важни статии, пускайте ги когато парят.
    bgxmen