Притежателите на iPhone в САЩ са с много повече предразсъдъци

Сайтът за запознанства Match публикува резултатите от ежегодното си проучване за навиците на необвързаните хора в Щатите. В анкетата са участвали над 5000 души, които нямат постоянна връзка, а от отговорите им става видно колко голяма роля вече играят технологиите дори в любовните връзки. Една от най-интересните статистики показва, че притежателите на iPhone са 21 пъти по-склонни да се отнасят негативно към потребители със смартфони с Android при първата среща.

В същото време 58% от анкетираните не искат техният партньор да държи смартфона си на масата по време на срещата, а цели 75% са негативно настроени към провеждането на телефонни разговори. 66% пък считат, че и изпращането на SMS по време на рандеву е неприемливо. Любопитното е, че цели 92% от жените биха се отнесли негативно, ако техният партньор има по-стар модел телефон. Сред по-куриозните резултати от анкетата е този, че цели 25% от запитаните биха правили секс с робот, а пък 50% биха счели това за изневяра.

Източник: Business Insider

 • Ти да не би да си американец и да живееш в САЩ, или може би си някой от анкетираните? Не приемаш ли твърде лично новината?! Или викаш, те каквито са американските потребители на Apple, такива са и всички останали?
  Wallker
 • Не ме вкарвай в неприятности! Бях се успокоил 🙄🤔😄
  mrazko
 • [Quote]Явно трябва да се хейтвам, или ???[/Quote] Гледай само да не си теглиш ножа :D
  Blue Sky
 • Винаги има изключения,които затвърждават правилото.
  BANANA_18
 • Честно казано, ти ме обърка! Сега не знам какво да мисля за себе си 🤔🙄😧 С два телефона съм, iPhone6S+ и Essential phone! Явно трябва да се хейтвам, или ???
  mrazko
 • Това си е живата истина.
  Wallker