Проблемът с картите в iOS 6 вероятно няма да се отрази на продажбите на iPhone 5

Проблемът с картите в iOS 6 вероятно няма да се отрази на продажбите на iPhone 5
Тим Кук вече се извини за проблема с картите в iOS 6, което обаче за момента няма как да го реши, и някои потребителите остават без надеждна навигация, ако разчитат само на основния софтуер на iPhone. Със сигурност подобна ситуация изглежда застрашително за продажбите на може би най-успешния смартфон на всички времена. Според анализатор от Piper Jaffray това не е така. Засега забавяне в продажбите на iPhone 5 няма. Според AllThingsD негативната реакция от проблема до голяма степен е била туширана с официалното извинение на Тим Кук, което е помогнало за възстановяване на позитивните нагласи към продуктите на компанията. Според Piper Jaffray дори случката ще засили имиджа на Apple като компания, на която може да се има доверие.

http://allthingsd.com/20121001/apples-map-mess-wont-slow-iphone-sales/

 • Тва "защо" беше написано някъде из темите, накратко - едните искат повече, другите не дават.
  fintaraBG
 • [Quote]Много хора нямат нужда от картите, не ги използват и реално този проблем въобще не ги касае. :)[/Quote] Да, картите ги късаят малко потребители, надраскания корпус и той, пък загубата на обхват по време на разговор като го държиш "неправилно" не късае ама абсолютно никой... :| Въпроса тук е, защо Епъл прецакаха една прекрасна услуга и я замениха с такава която не струва?
  Parmenion
 • Много хора нямат нужда от картите, не ги използват и реално този проблем въобще не ги касае. :)
  makeno
 • Ами ако така фанатични фенове изкупуват всеки нов модел на Епъл, колкото и да е орязан от функции- скоро ще бъдем принудени да купуваме само такива устройства за много пари.
  kiko7772