Продажбите на Samsung Galaxy S III достигнаха 10 милиона

Продажбите на Samsung Galaxy S III достигнаха 10 милиона
Продажбите на Samsung Galaxy S III бяха 9 милиона броя в средата на месец май, като цифрата включваше и предварителните заявки за смартфона. Два месеца по-късно от Samsung могат да се похвалят, че са продали още един милион устройства от най-новия си супертелефон. Според информация на Yonhap, Шин Йон-кун, който оглавява поделението за информационни технологии и мобилни комуникации в Samsung, е споделил с тях, че продажбите на телефона вече са преминали границата от 10 милиона. Не е изключено тази година тиражът на устройството да достигне 40 милиона броя.

http://english.yonhapnews.co.kr/techscience/2012/07/22/99/0601000000AEN20120722002300320F.HTML

Препоръчани оферти

 • Какви са тези издънки? Не съм срещал някой да се оплаква нещо съществено.
  Faith
 • [Quote]Към момента все още не мога да си обясня защо SGS III размаза One X на пазара. Доста сходни телефони, но Самсунга просто се продава в пъти повече. [/Quote]Samsung бяха набрали голяма инерция, а HTC се бяха позагубили. Като добавим и издънките на One X, с които е пълно по форумите... резултатът е ясен за мен.
  Sage
 • Никъде не е официално споменато за 30млн бройки продадени С2!Със сигурност С3 ще надмине по продажби С2,то иначе ще е голям провал за Самсунг!Защо С3 се продава повече от НТС1Х ли!Ами то е просто-защото е по добрия телефон!
  t1ri
 • Много добри резултати. Въпроса тук е ще успее ли SGS III да мине по общи продажби SGS II, който към момента трябва да е вече около 30 милиона, а може и повече. Към момента все още не мога да си обясня защо SGS III размаза One X на пазара. Доста сходни телефони, но Самсунга просто се продава в пъти повече.
  osama11