Прототип на Moto G5 Plus се появи за продажба в Румъния

Прототип на Moto G5 Plus се появи за продажба в Румъния

Lenovo продължава работата по бюджетните смартфони с марката Motorola и скоро може да ни представи наследник на миналогодишната серия Moto G4. Докато чакаме официалната премиера на Moto G5 Plus, вече имаме идващи от Румъния снимки на модела, които са съпроводени с подробни технически характеристики. Цялата налична информация идва от обява за продажба на прототип на устройството на цена 1650 леи (367 евро) в румънската версия на OLX. Снимките разкриват наличие на жак за слушалки, microUSB порт и основна камера в голяма кръгла секция върху задния панел.

От детайлите става ясно, че Moto G5 Plus (xt1685) ще предложи 5,5” full HD дисплей, осемядрен чипсет Snapdragon 625 с честота 2GHz, 4GB RAM, 32 GB вградена памет, две камери с резолюция 13 MP и 5MP, сензор за отпечатъци и батерия с капацитет 3080 mAh. Операционната система е Android 7.0. В обявата се твърди, че смартфонът ще е бъде пуснат през март, което е доста рано, защото миналата година Moto G4 беше представен в средата на май. Ако информацията е коректна, то представянето може да бъде е в края на февруари по време на мобилния конгрес.

Източник: Reddit

 • 'Това е нисък клас, не среден и е с много компромиси. Информация в нета колкото искаш за него, не ми се преразказва' Да разбирам ли че sd 625 не е много по добър от моя sd 615 . Като срещнеш инфо дай линк .
  sgs_maniak
 • Така вече съм съгласен, но не бях съгласен с това: [Quote]Дефакто ти остават едни 4,7/5 инча видима област.[/Quote] ;)
  PoceH_BS
 • "ти с колкото пръсти(кебапчета) и т.н. непопулярни измервателни единици си искаш ги "мери".." :D:D Просто ме е яд че можеха да съберат над 6 инча за тази големина :)
  feuer34
 • Това е нисък клас, не среден и е с много компромиси. Информация в нета колкото искаш за него, не ми се преразказва.
  PoceH_BS
 • Какво не му харесваш на soc ? Колегата agroman12 е доволен от този процесор в неговия телефон . И в гсм арената казват че е далеч от флагманите но пък е енергоспеставащ . Ако не се игрят тежки игри изглежда си като среден клас . Ти какво точно не му харесваш ? Ти какво си чел ?
  sgs_maniak
 • Поне са махнали оня грозен бутон по средата :D
  ex_bg
 • Според непотвърдената информация екрана е 5.5", ти с колкото пръсти(кебапчета) и т.н. непопулярни измервателни единици си искаш ги "мери"... :D Дизайна е добър (Hello Moto), SoC-а не ми харесва.
  PoceH_BS