Разкриха пълните спецификации на Nokia X

Разкриха пълните спецификации на Nokia X

Китайският регулатор TENAA разкри всички подробности около мистериозния модел Nokia X, който се появи на страницата на агенцията с продуктов код TA-1099. Устройството вече беше показано в Китай, но досега се знаеше малко за неговите характеристики, а официалната премиера се очаква на 16 май. Според публикацията Nokia X е с 5.8-инчов LCD дисплей с резолюция 2280x1080 пиксела.

Използваният чипсет е осемядрен с честота 1.8 Ghz, но за съжаление не е обявен точният модел - вероятно става дума за Snapdragon 636. Оперативната памет ще е в различни конфигурации, които варират от 3 до 6 GB, а паметта за приложения ще е в диапазона 32-128 GB. Батерията на TA-1099 е с капацитет 3000 mAh, а камерата ще е двойна с 16МР сензори - единият от тях вероятно ще е с телефото оптика. Операционната система на телефона е Android 8.1 Oreo, а цветовете, в които ще се предлага, са черно, синьо и сребристо.

Източник: Nokiamob

  • Ти къде си виждал телефон за 200 долара с OLED дисплей? Като ти дадат "спецификации" на камерата какво значение ще има за теб? Ако ти кажат броя на мегапикселите това как точно ще ти помогне по-точно? И какво изобщо значи "модел"? Ако изобщо говориш за модела на сензора, а имайки предвид другите ти тъпи въпроси надали, то той абсолютно никъде и никога не се опоменава в никакви "спецификации", а за това трябва да се дълбае - къде ще ти има такава информация преди телефона още да е бил анонсиран? И хвани си научи малко езика преди да се излагаш в интернет.
    bloodknight2012