Redmi Note 10 се появи и във видео

Redmi Note 10 се появи и във видео

След като наскоро видяхме снимки на бъдещия Redmi Note 10 и кутията му, сега разполагаме и с видео, от което получаваме допълнителни детайли за устройството. В случая става дума за цветовия вариант в сиво, но се очаква устройството да е налично още в зелен и бял цвят.

Телефонът има гръб с извити страни и най-вероятно пластмасово покритие. Той е с модел M2101K7AI, което означава, че е предназначен за пазара в Индия. Секцията с основната камера е в горния ляв ъгъл.

Redmi Note 10 ще е първият модел в серията Note, който ще включва AMOLED дисплей. Очаква се той да не е с висока честота на опресняване. В горната част на конструкцията има отвор за високоговорител и IR предавател. Отдолу също има високоговорител, който е придружен от USB Type-C порт и жак за слушалки.

Четецът на отпечатъци е отстрани на корпуса. Сред параметрите на този вариант са 128GB памет за файлове и Android 11 с MIUI 12.0.1. Според слуховете устройството ще предложи чипсет Snapdragon 678.

Премиерата на телефона е на 4 март, като заедно с него би трябвало да видим още Redmi Note 10 Pro и Pro Max.

Вземи Xiaomi Redmi Note 10, 64GB + 4GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти