Рендери на LG V20 разкриват прилика с G5

Рендери на LG V20 разкриват прилика с G5

LG вече потвърди, че на 6 септември възнамерява да представи фаблета V20 на специално събитие в Сан Франциско, но до този момент така и не видяхме снимки, които да ни дадат представа за дизайна на устройството. Благодарение на Android Authority и на @OnLeaks вече можем да хвърлим поглед към външния вид на V20 и няма как да не забележим приликата с G5. Рендерите разкриват наличието на двойна основна камера и поставен под нея четец за пръстови отпечатъци, а освен това се забелязва премахването на двойната предна камера.

В същото време по-малкият втори дисплей е запазен. Питаме се дали смартфонът не е възприел модулната концепция на G5 – отстрани върху корпуса се забелязва бутон, който вероятно служи за сваляне на долната част на корпуса за достъп до батерията, но засега не е ясно дали тази конструкция ще позволи и добавянето на модули. Както и при G5 бутоните за контрол на звука са преместени върху страничната повърхност на корпуса.  Според информацията размерите на V20 ще са 159,5 х 78,1 х 7,7 мм, а при камерата дебелината ще нарасне до 8,8 мм.

Източник: Android Authority

 • Харесва ми, но прилича на кръстоска между HTC 10 и Blackberry Porsche design.
  Navo
 • Само на мен ли дизайна ми изглежда малко дървен?
  Mr_Atkinson
 • [Quote]Питаме се дали смартфона не е възприел модулната концепция на G5 – отстрани върху корпуса се забелязва бутон, който вероятно служи за сваляне на долната част на корпуса за достъп до батерията, но засега не е ясно дали тази конструкция ще позволи и добавянето на модули. [/Quote] Еми да видим дали могат да наптавят една грешка два пъти. Иначе телефона изглежда симпатично. Поне на тези рендъри ми харесва повече от V10. Но не бих си го взел, ако посочените размери са вeрни ще е осезаемо по-голям от Note7.
  board
 • Надявам се да е по-евтин от Note 7,ако е на цената на Еdge 7 то,това е моят телефон.
  totom
 • И аз мисля да сменя G3- та с V20
  marto-sf2
 • Усещам, как бъдещия ми телефон ще е V20! Добър ъпгрейд от G3!
  viiipeer
 • Отпред излежда добре. Отзад е отврат... епилатор.. :D
  abando
 • Тоя дизайн според мен е по-добър. Почти няма рамки... :)
  sladyrko