Samsung Galaxy A80 вече се предлага в България

Samsung Galaxy A80 вече се предлага в България

Представеният в началото на април Samsung Galaxy A80 вече може да се намери и на българския пазар. Справка със сайтовете на веригите магазини за потребителска електроника показва, че устройството от средния клас се предлага на цена 1299 лева, което определено го доближава до флагманите на корейците. Причината за това най-вероятно е наличието на иновативна камера, която е монтирана върху слайд механизъм в горната част на корпуса, а освен това може да се завърти, така че да се ползва и за селфита.

По този начин Galaxy A80 успява да предложи 6.7" FHD+ 1080×2400 дисплей, който заема почти цялата предна част, без да е пробит или изрязан. Панелът е еволюцията на технологията Infinity Display и е снабден с вграден сензор за отпечатъци. Устройството ползва осемядрен чипсет с честота 2.2GHz и има 8GB RAM и 128GB памет без опция за увеличаване.

Основната камера включва 48МР (f/2.0) основен сензор в комбинация с 8МР сензор с ултраширокоъгълна оптика (f/2.2) и 3D ToF сензор за отчитане на дълбочина и за ползване в приложения с добавена реалност. За разлика от останалите модели в серията A, Galaxy A80 е с корпус от метал и стъкло, което му придава необходимото премиум усещане. Батерията е с капацитет 3700 mAh и поддържа бързо зареждане при 25W.

 

Препоръчани оферти