Слушалките Samsung Galaxy Buds+ ще имат по-големи батерии

Очакваме наред със серията смартфони Galaxy S20 и сгъваемия Galaxy Z Flip, на 11 февруари Samsung да представи и новите безжични слушалки Galaxy Buds+. До самото събитие остава по-малко от седмица, а сега благодарение на лийкъра Ивън Блас на практика научаваме всички детайли около бъдещите слушалки.

Според изнесените данни те и калъфът за съхранение ще са със същите размери като тези на предходния модел, но самите слушалки ще са с 10% по-тежки до 6.3 гр. Това се дължи на вградените батерии, които са с по-висок капацитет и ще позволят постигането на почти двойно по-голяма автономност спрямо Galaxy Buds.

Galaxy Buds+ ще разполагат с по два вградени микрофона, което би трябвало да се отрази положително на качеството на звука при провеждането на разговори. Както се и очакваше, ще липсва технология за активно шумопотискане, а тъй като размерите на слушалките са непроменени, едва ли ще има сериозна промяна в качеството на звука.

От компанията са добавили и поддръжка за работа с iOS устройства, като за целта вече е налично съответното приложение в App Store. Новите слушалки ще са на цена 149 долара (170 евро в Европа), като ще идват в комплект с Galaxy S20+ и S20 Ultra при предварителна поръчка в някои страни. Джаджата ще се предлага в черен, бял, син и червен цвят.

Източник: Twitter

  • За какво е това?
    apolon26
  • Пак без aptx... Тея хора и те като като ябълките. Ама за 150 долара, толкоз.
    Вито
  • Кога се очаква да започнат предварителните поръчки за Европа на Samsung Galaxy S20 ultra? Дали от България, ще мога да си ги закупя , заедно с подарък слушалките?
    apolon25