Samsung Galaxy C9 Pro предлага 6” дисплей и 6GB RAM

Samsung Galaxy C9 Pro предлага 6” дисплей и 6GB RAM

Най-новият смартфон на Samsung в серията C дебютира първо в Индия и засега не е ясно дали ще го видим и на нашия пазар. Устройството се казва Galaxy C9 Pro и е позиционирано в горния край на средния сегмент, което се подсказва и от неговите технически характеристики. Смартфонът осигурява метален корпус с дебелина 6,9 мм, осемядрен чипсет Qualcomm MSM8976SG, 6” full HD Super AMOLED дисплей, 6GB RAM (за първи път в телефон на Samsung) и 64GB разширяема памет.

Добавени са две камери с резолюция 16МР и бленда f/1.9, USB-C порт, сензор за отпечатъци, FM радио, стандартен жак за слушалки, два високоговорителя (един в слушалката), двусимови възможности и батерия с капацитет 4000 mAh, която поддържа бързо зареждане. По някаква причина Samsung Galaxy C9 Pro ще се появи в продажба с Android 6.0, а сред софтуерните добавки откриваме приложенията от пакета “Make For India” като S Secure, S Power Planning, Ultra Data Saving (UDS) и My Galaxy. Продажбите на Samsung Galaxy C9 Pro в Индия започват през втората половина на февруари на цена 36 900 рупии (507 евро).

Източник: Samsung

 • (yes)
  geleto_
 • [Quote]официално едва ли ще види нашите ширини. [/Quote] И да дойде тук ми е все тая. Никога не купувам телефони нисък-, среден-, среден-висок клас. Без значение фирмата, ме интересува само високия клас.
  LegolasElf
 • [Quote]серията C дебютира първо в Индия и засега [B]не е ясно дали ще го видим и на нашия пазар[/B][/Quote] Какво да го коментираме като официално едва ли ще види нашите ширини. Черният вариант е красив иначе.
  Вито
 • По темата: Според мен е добър телефон.
  polarr31
 • ПАК ЗАБРАВИХТЕ ЗА ТЕМАТА!!!!
  geleto_
 • [Quote]Ти като не си овца какво направи, за да не бъдеш следен от никой?! Изхвърли ли всичко от вас с достъп до интернет, или си се примирил с ценностите на шпионите?![/Quote] Не споделям почти никаква информация за себе си в интернет, не споделям своите полит. възгледи, примерно. Използвам Tor browser и не само. Забавлявам търсачките и Гугъл с противоречиви търсения...
  polarr31
 • [Quote]Американските шпиони си нямат важна работа и са си казали "абе на нас българските балъци са ни приоритет, нищо друго няма да следим, пък така и ние може да научим за някой много изгоден скрит план на ментел или вивата, така че айде колеги продължавайте да следите българите" [/Quote] Не само българите следят. Целия свят. Сега си никой, но ако утре застанеш на някакъв пост, винаги могат да използват информацията събрана за теб. Бяха подслушвали и следели Меркел, която изведнъж от националистка...покани емигрантите на гости. Но темата е безкрайна. Затова супер смешна ми се стори речта на маймуната-президен Обама за демокрацията. Тази дума е равносилна на фашистка диктатура. Нещо като правата на циганите в България.
  LegolasElf
 • Американските шпиони си нямат важна работа и са си казали "абе на нас българските балъци са ни приоритет, нищо друго няма да следим, пък така и ние може да научим за някой много изгоден скрит план на ментел или вивата, така че айде колеги продължавайте да следите българите" И какво по-точно ще ни следят? Направо сте си откачили. Обидно или не, това си е моето мнение. И всички, които пишат, че използването на радио или иновативни камери за разпознаване на ириса или фингърпринт директно влизат в категория на мръдналите...
  bladyy
 • Ти като не си овца какво направи, за да не бъдеш следен от никой?! Изхвърли ли всичко от вас с достъп до интернет, или си се примирил с ценностите на шпионите?! И какво по-точно ще ми следят с онлайн радиото? Според стила на музика ще ми излизат рекламни банери (които съм блокирал) за дрехи ли?
  Вито
 • Няма ден в който да не прочета поне един коментар относно колко следени сме били от гугъл, наса, зелените човечета, матрьошките и бандата на тигъра и дракона...
  bladyy
 • FM радиото си е супер екстра. Не бих си взел телефон без FM радио.
  hello moto
 • То пък иначе не те следи. И кво ще записва каква музика обичаш ли? Стига с тая параноя. Който не иска следене да не ползва никаква техника.
  Вито
 • То вече фм радиото си е екстра. С интернет радиото чичко гугъл ви следи по още един начин и допълва вашият голям профил :)
  aladin
 • Жалки хейтърчета, сън не ви лови да плюете!
  Spikul
 • За 300 долара си взех Xiaomi Mi Max, 4GB RAM/128GB ROM....
  djundi
 • Много грозен телефон! А розовото го прави и пе*алски! Какво ми рекламират фм радиото като екстра?!... (no)
  Wallker