Samsung Galaxy Fold 2 може да разполага с нов тип стилус

След като вчера се появи информация, че Galaxy Fold 2 може да разполага с вградена под дисплея камера, днес научаваме и някои интересни нови детайли около бъдещия смартфон със сгъваем екран. Сега благодарение на Макс Уайнбах от XDA Developers разбираме, че устройството може да включва един аксесоар, който традиционно придружава моделите в серия Galaxy Note.

Става дума за писалка S Pen, която ще има и нов дизайн. Добавянето на стилус към модела е логично, като се има предвид наличието на голям екран в разгънато състояние. Освен това е възможно Galaxy Fold 2 да разполага със същата камера, която е налична при Galaxy S20+. Това означава, че моделът ще включва 12MP сензор, 64MP за телефото снимки, 12MP с ултраширокоъгълна леща и 3D ToF сензор.

Външният дисплей на Galaxy Fold 2 изглежда е от тип Infinity-V, а това означава, че ще е наличен капковиден прорез. Очаква се устройството да е с конструкция от висококачествени материали, включително керамика и неръждаема стомана. Моделът може да се предлага в син, сребрист, златист, черен и розов цвят.