Samsung Galaxy Note III и Sony Xperia Z1 ще се продават в Англия още този месец

Samsung Galaxy Note III и Sony Xperia Z1 ще се продават в Англия още този месец
На 4 септември ще видим два от най-очакваните в последно време смартфони и по всичко личи, че продажбите им ще започнат още този месец. Става дума за Samsung Galaxy Note III и Sony Xperia Z1, които се споменават в документ на английския оператор Three, публикуван от Engadget. Според него компанията ще започне да продава Galaxy Note III още на 16 септември, а седмица по-късно (на 24 септември) ще започне да предлага и Sony Xperia Z1. През следващата седмица ще разберем дали тази информация ще се потвърди.

http://www.engadget.com/2013/08/30/samsung-galaxy-note-3-sony-xperia-z1/

 • [Quote]Сравнявал съм го с конкурентните флагмани на другите марки.[/Quote] Ти май си говориш сам. Снимка от магазина ли искаш ? Какво ме топли безкрайния контраст след като проблемът с черния цват отдавна е решен при LCD дисплеите. Контраст над 600:1 е с незабележимо подобрение. Всички водещи модели са много над това число. Знаеш ли, че топ дислеите на конкурентните марки са около 1.5 пъти по-ярки ? cd/m2: Samsung I9505 Galaxy S4 - 404 Това е моделът с най-ниска яркост от високия клас !!!!!!!! HTC One - 647 !!! 1.6 пъти по-ярък. Apple iPhone 5 - 640 Huawei Ascend Mate - 711 Sony Xperia Z - 492 Не че ще разбереш нещо де.:D Никой не оспорва софтуерните екстри и смарт функции на флагманските модели на Самсунг. За мен повечето са излишни, дисплеят е по-важен. Слава Богу, Андроид марки много.
  buttman
 • :D:P напълно съм съгласен с мнението ти колега [B]baggio82[/B] следващия ми телефон ще е [B]Samsung Galaxy Note III[/B] ;)
  Beчния
 • Даже и не съм се замислял каква е разликата в дисплеите сравнени с конкурентите на Самсунг. Обаче знам едно нещо за серията Ноут (за мен е така !!!) - това е като да си купиш Лексус или Мерджан и после да се опитваш да търсиш нещо по- по- (в най-добрия случай ще е нещо поръчково). Ноут ми предлага абсолютно всичко , което може да се изисква от един ФАблет, че и отгоре - SPen буквално ми улеснява работата на 50 %. От една година не съм ползвал химикал, освен в случаите когато се подписвам върху ведомост :) И не мога да разбера (за пореден път), защо трябва да хейтваме определени марки и т.н. Избора на телефон е строго ИНДИВИДУАЛЕН. Самуснг Галакси Ноут ми предлага това което искам от едно такова устройство и това е. Има едни други телефони , \'дето танк минавал през тях и не се чупели...ползвали ги в Америк. армия , е и ?!
  baggio82
 • :) Много добре знам, има отделна опция за яркостта на браузъра. Тя ако не е макс, положението е трагично. Очевидно Самсунг са разбрали какно са сътворили. :D JB 4.2.2 има много опции за настройване на дисплея, но резултатът е незадоволителено. А на слънце е катастрофа. Знаеш ли колко ме интересува мнението на Самсунг. Те трябва да се интересуват .Марки много и всички искат място под слънцето. След S2 бях решил да оставям Самсунг. S3 го ползвах по стечение на обстоятелствата. И още преди година изразих отрицателното си мнение за този модел. [Quote]Телефонният указател не ти ли е бавен ? При преход от менютата не забавя ли, макар и за части от секундата ? Пробвал съм всякакви стокови JB РОМове и не съм доволен. Единствено CM JB 4.1.2 за мен работи светкавично.[/Quote] http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=415349&cat_id=5&view=0
  buttman
 • :X нямам думи просто, дисплея на Galaxy S IV го сравнявах с всички който бяха в магазина просто няма такъв, най добре иди на живо и го виж а не на клипове уникален бърз телефон и ОС мачка отвсякъде айфона 5(whistle)
  Beчния
 • [Quote]Докато не си оправят дисплеите, Самсунг ме губят като клиент. [/Quote] В момента Самсунг са прочели коментара ви и са впрегнали всички отдели да разработват нов модел възпроизвеждащ най реалното бяло което би задоволило вашите предпочитания ;) [Quote]Вижте видеото - 2.42мин.В случая е ябълка, но със Sony ,HTC... резултатът е същия[/Quote] Какво да видя? Че телефона е с включен режим "пестене на енергия" при който ако влезеш във фабричния браузър яркостта се намалява до минимум(неизвестно защо направена така настройка).Разбира се че в такъв момент с каквото и да сравниш дисплея "резултата е същия".На 7-мата минута сравняващия пак влиза в браузъра с изключен този режим и там резултатът изобщо не изглежда същия. Дисплеят в който всичко било то бяло или черно е идеално още не е изобретен.
  AVKansazov
 • Как да няма нищо общо, същият дисплей с по-голяма резолюция.. Сравнявал съм го с конкурентните флагмани на другите марки. Колосална разлика !!! А разликата с S3 е незначителна. 5.06 мин. - още по-нереално бяло. [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CFJ5Uz9_hdg[/Youtube]
  buttman
 • (woo):D Сравни на Glaxy IV дисплея , това няма за какво да го срявняваш, нямаш нищо общо с 3 ката:);)
  Beчния
 • Докато не си оправят дисплеите, Самсунг ме губят като клиент. Вижте видеото - 2.42мин. Във всеки магазин може да се убедите сами. В случая е ябълка, но със Sony ,HTC... резултатът е същия. [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lY_PXQBqYX0[/Youtube]
  buttman
 • ти колко бъдещи телефона вече имаш, ехе... )) Аз пък си чакам xperia-та, имам големи очаквания за нея, ако се представя добре - това е бъдещият ми телефон :D
  fintaraBG