Samsung Galaxy S III може да получи направо Android 4.3

Samsung Galaxy S III може да получи направо Android 4.3
Според представител на Deutsche Telekom, Samsung Galaxy S III ще пропусне версия 4.2.2 на Android и ще получи ъпдейт направо до 4.3. Информацията е от официалния форум на телекома и касае устройствата, продадени от компанията, но вероятно ще се отнася и за останалите модели, които се предлагат на всички останали пазари. Според последна информация подобно ще е положението и с Galaxy Note II. В момента и двете устройства разчитат на Android 4.1.2 Jelly Bean.

http://forum.telekom.de/foren/read/service/handys-mobile-datengeraete/android-geraete/galaxy-s3-gt19300-update-4-2-2,872,11150628,11156808.html

Препоръчани оферти

 • Ами помня, че искаше да пробваш и WP с тази Лумиа 520. На мен ми се искаше да пробвам също нещо различно, но критиките са доста повече от добрите впечатления, които са малко и аз се разколебах. Вероятно ще си карам с Андроид софтуер още дълго, от 4.1.1 нагоре съм доста впечатлен и нямам грижи.
  geornnn
 • Във всички случаи модел на две години и нещо, и до последно се подържа!;) А ми дай да видим твоята Лумия 920, колко ще устиска от Майкрософт.:D Да не говорим, колко е недоклатена ос.:D Да ме гаврят в Техномаркет и консултантите, кога бех решил да си вземам 520.:D
  Ванката
 • Може да получи, но може и да не получи...:D
  РИМ
 • Е нали казаха, че за С2 последната е 4.1.2. Възможно е да направят и 4.2, но е на късмет. То да се радваме, че и толкова получихме, я ги виж от HTC, колко са ларж към техните потребители?:D Между другото и сега си има 4.2 за С2 - къстъм.;) Само да съм сигурен, че повече няма да се подържа и веднага го руутвам моя.:)
  Ванката
 • :| то хубаво се говори ама кога ще се появи и версията за телефоните ни? 4.2.3..???(whistle)
  Beчния