Samsung Galaxy S III получава Premium Suite с добавки

Samsung Galaxy S III получава Premium Suite с добавки
Samsung започна да разпространява ъпдейт до Android 4.1.2 за международната версия на смартфона Galaxy S III, с който идват и допълнения, обединени от името Premium Suite. Сред тях има и възможности, които досега бяха достъпни само за потребителите Galaxy Note II, като функцията за разделяне на екрана и използване едновременно на две приложения. Обновяването вече е достъпно за потребители от Полша, Индия, Англия, Франция, Швеция, Италия, Тайван, Алжир и Шри Ланка.

Подобренията са разделени в две групи. Първата е свързана с функции, зависещи от контекста, като например познатата от Galaxy Note II Page Buddy, която активира различни приложения според действията на потребителите. Така например, ако включите слушалки, музикалният плеър ще се отвори автоматично. Контекстовото меню дава възможност на потребителите да видят най-горе в списъка най-често използваните приложения, а контекстуалното маркиране позволява добавянето на информация за времето, датата и мястото към заснетите с камерата снимки.

В групата подобрения влизат функцията за разделяне на екрана, възможност за активиране на специален режим за четене при разглеждане на уеб страници, автоматично споделяне на снимки с други устройства със сдвояване чрез NFC и опция за показване на ъпдейти от Facebook върху екрана в заключено положение.

Препоръчани оферти

  • Някакво инфо кога ще дойде в България ?!
    z_i_k_o
  • [Quote]Майната им на допълненията. Нека да изчистят бъговете от 4.1.1 След като направих огромната грешка да си ъпдейтна ICS на JB 4.1.1. телефоонът ми от Smartphone стана Stupidphone [/Quote] (yes)(yes)(yes) хахаха това ми хареса - stupidphone :D:D:D
    berserk
  • Майната им на допълненията. Нека да изчистят бъговете от 4.1.1 След като направих огромната грешка да си ъпдейтна ICS на JB 4.1.1. телефоонът ми от Smartphone стана Stupidphone
    stefanicio