Samsung Galaxy S8 Active изглежда добре, но едва ли ще напусне Щатите

Samsung Galaxy S8 Active изглежда добре, но едва ли ще напусне Щатите

Вече знаем почти всичко за Samsung Galaxy S8 Active и като цяло основните неизвестни са свързани с датата за пазарна премиера и на кои пазари ще се предлага. По отношение на второто по всичко личи, че устройството отново ще се предлага ексклузивно в мрежата нa AT&T в Щатите, така че едва ли ще го видим на нашия пазар. През последните дни се появиха още информация и снимки на телефона, което подсказва, че премиерата му наближава. Ивън Блас (@evleaks) например публикува в Twitter ново изображение с висока резолюция, което дава по-добър поглед към заздравения корпус с подсилени ъгли и към новия плосък дисплей, който запазва диагонала и съотношението на страните 18,5:9.

Заедно с това Android Police се сдоби с вътрешно тренировъчно ръководство за телефона и публикува още снимки на устройството. Документът потвърждава, че разликите между Galaxy S8 Active и стандартното издание ще са малко. Освен плоския дисплей и новия дизайн, който ще позволи на телефона да покрие военните стандарти за здравина (MIL-STD-810G), другите промени включват увеличаване на капацитета на батерията от 3000 mAh до 4000 mAh. Устройството отново ще има бутон за бърз достъп до асистента Bixby, но според информацията ще се появи на пазара с Android 7.0.

Източник: Android Police

  • Питай AT&T защо искат да е само за тях.
    Dubspace
  • От Америка предполагам може да се поръча, но защо толкова много се опъват немога до разбера да го предлагат и в Европа?
    apolon25