Samsung Galaxy S8 ще поддържа слушане на музика през две Bluetooth устройства

Samsung Galaxy S8 ще поддържа слушане на музика през две Bluetooth устройства

Часове преди премиерата на Samsung Galaxy S8 потребителското ръководство на телефона се появи в сайта на компанията, което ни осигурява поредното потвърждение за редица от очакваните функции в телефона и неговия по-голям събрат Galaxy S8+. В интерес на истината документите съдържат името и изображенията на на Galaxy S7 edge, но цитираните функции определено се отнасят до Galaxy S8.

Ръководството разкрива, че потребителите ще могат да разделят екрана между две приложения и фиксират едното в горната част на екрана, което е удобно за гледане на видео от YouTube докато правите нещо друго с телефона. Екранът отново ще разполага с Always On функция за показване на разнообразна полезна информация и пак ще е снабден с Edge панели, които ще осигуряват бърз достъп до различни функции.

Интелигентният асистент Bibxy ще осигурява бърз достъп до полезна информация според навиците на потребителя, ще може да се ползва за визуално търсене на обекти и места, ще помага при превода на текст и ще осигури възможност за гласова комуникация. Подобрения има и по отношение на сигурността, благодарение на включените функции за разпознаване на ириси и лица и скенера за пръстови отпечатъци.

Устройството има селфи камера с автофокус и ще може да се свърже с клавиатура, мишка и монитор чрез докинг станцията DeX. Документът разкрива и нова функция, за която досега не се знаеше – тя се казва Bluetooth Dual audio и ще позволи едновременното предаване на звук към две Bluetooth устройства. Потребителите ще могат да контролират силата на звука за всяко устройство.

По-късно ръководството беше свалено от сайта на Samsung, но може да бъде разгледано в Imgur.

Източник: Phandroid