Samsung готви няколко подаръка със серията Galaxy S21

Samsung готви няколко подаръка със серията Galaxy S21

На 14 януари очакваме Samsung да представи смартфоните от флагманската серия Galaxy S21, а продажбите им най-вероятно ще стартират в края на месеца. По традиция компанията ще предложи и бонуси за направилите предварителна поръчка и вече знаем какви ще  бъдат те.

Ивън Блас (@evleaks) публикува в Twitter маркетингово изображение, което разкри, че поръчалите предварително Galaxy S21 Ultra ще могат да вземат безплатно слушалките Galaxy Buds Pro и Galaxy SmartTag. Очакваме и двата аксесоара да бъдат представени с телефоните.

Най-вероятно промоцията е за САЩ, но не е изключено тя да е достъпна и на нашия пазар. През последните седмици научихме много за слушалките, които се появиха неофициално в продажба и дори участваха във видео. Galaxy SmartTag ще бъде аксесоар за проследяване местоположението на закачените към него предмети - очакваме да работи с Bluetooth, но може да видим и технологията UWB.

Според друга информация от Twitter бонусите при предварителна поръчка ще са налични в повечето страни. Galaxy Buds Pro и Galaxy SmartTag ще се предлагат само с по-скъпия Galaxy S21 Ultra, а за закупилите по-евтините Galaxy S21 и Galaxy S21+ са предвидени слушалки Galaxy Buds Live и Galaxy SmartTag.

 • Дано да успеят да продадат 20-30 телефона че apple ги смазаха и без зарядно А, изобщо не ми трябва да има голям интерес към телефона, предпочитам да има бройки за мен, а не като при айфоните да гледаш с месеци "Няма наличност". В смисъл сериозно, какво печелиш като потребител, ако интереса към телефона който искаш е много голям?
  Особено пък както в последните години Самсунг дава подарък слушалки на първите 1000 преордъра или нещо подобно. Та ви казвам изобщо не ги купувайте тези телефони.... или поне не преди мен :lol:
  board
 • Дано и при нас има Buds Pro с предварителните поръчки. Да не ставам нагъл, ама ако са и сребърните... :) Ще има , за S20 Ultra имаше . Зарядното и слушалките ще са по желание, за разлика от Апле. Дано да успеят да продадат 20-30 телефона че apple ги смазаха и без зарядно
  Dan4o13
 • Дано и при нас има Buds Pro с предварителните поръчки. Да не ставам нагъл, ама ако са и сребърните... :) Ще има , за S20 Ultra имаше . Зарядното и слушалките ще са по желание, за разлика от Апле.
  Fenche1
 • Дано и при нас има Buds Pro с предварителните поръчки. Да не ставам нагъл, ама ако са и сребърните... :)
  board