Samsung купува компанията зад конкурент на Apple Pay

Samsung купува компанията зад конкурент на Apple Pay

Samsung ясно заяви намеренията си да предизвика системата за мобилни разплащания Apple Pay като обяви придобиването на компанията LoopPay. За нея писахме в началото на месеца, когато се появи информация, че корейците възнамеряват да използват технологията в новия флагман Galaxy S6. Разработката на LoopPay превръща всеки четец на карти с магнитна лента в защитен безконтактен приемник, което означава, че теоретично би работила с всеки търговец, който приема такива карти.

Аксесоари за:

Засега не е известна цената на сделката. Като част от споразумението основателите на LoopPay Уил Грейлин и Джордж Уолнър ще се присъединят към Samsung и ще работят заедно с мобилното подразделение. В момента LoopPay прави калъфи за смартфони, които са снабдени с технологията за разплащания.

Източник

 • Стига сте трили неудобни за някои мнения.Това не променя факта,че гнусмаса е производител на ширпотреба-от самобръсначки до мегадисплеи
  HICHNELANDER
 • Напротив, исках да покажа, че няма смисъл да се превръща и тази тема в поредния спор кой от кого копира. А нападките ми към теб са изцяло насочени към тезата ми, че ти си изключително ограничен човечец. Аргументите ми са твоите коментари. Благодаря ти!
  muamamu1
 • **************** Всяка една голяма компания го прави (купуването), отделен е въпроса дали ще може да го реализира. Дано Самсунг успеят да го реализират в глобален мащаб. Ако успеят, няма да са конкуренция на Аппле (в колко държави по света се използва ApplePay?), ще са лидерът в мобилните разплащания. :D --------------- [B][i]mod edit: Спазвай добрия тон и бъди толерантен, и отстъпчив към останалите с по-различно мнение от твоето!!![/i][/B]
  PoceH_BS
 • И за пореден път изкарваш някакви странни изводи от думи, които не съм изпозлвал. ********************* Пиша в тема, която говори за продукт на Samsung, казвайки, че това се нарича конкуренция. Ти обаче твърдиш, че съм говорил за копиране. ***************** -------- [B][i]mod edit: Не се карайте момчета и не се предизвиквайте![/i][/B]
  muamamu1
 • [Quote]Заменете мисълта за копиране с тази за конкуренция.[/Quote] Когато Аппле краде/копира е: конкуренция Когато някой друг го направи спрямо Аппле е подсъдно, деа и двойните стандарти които имате... (no)
  PoceH_BS
 • Заменете мисълта за копиране с тази за конкуренция.
  muamamu1
 • Колега, май забрави откъде Apple копира услугата. Да - и те са я копирали. Нека ти припомня - Google Wallet ;)
  xpuc4o
 • [b]Модератор: [/b]Системно нарушаване на правилата.
  strikercho
 • Гнусмаса са грандомани и такава им политиката-винаги най-големият и убий с количества.Но се дънят на навсякъде,защото си има правило:количествените натрупвания водят до качествени изменения.Тия и лъжъ си бълват ширпотреба -от самобръсначки до мега дисплеи и не знам какво .
  HICHNELANDER
 • Ако те карат да купуваш кейс, ще е нелепо да се говори дори за конкуренция.. И сега можеш да ползваш поне 5 други фирми които предлагат разплащане чрез аксесоар.. :)
  sladyrko