Samsung направи вариант на Galaxy S20 за армията

Samsung направи вариант на Galaxy S20 за армията

Samsung представи нов вариант на Galaxy S20, който обаче не е предназначен за обикновените потребители. Galaxy S20 Tactical Edition е насочен към американската армия и федералното правителство. Той разполага с двуслойно криптиране, което е достатъчно за защитата на строго секретни данни. Налична е възможност за използване на тактическа радио система, както и система за мисии.

Освен това откриваме редица удобства, които са предназначени за използване по време на битка. Сред тези добавки са режим, който изключва дисплея, докато се използват очила за нощно виждане и невидим режим с изключени LTE и други излъчвания. Устройството може и да се отключва по-лесно в пейзажен режим.

Основните параметри са същите като на познатия ни стандартен Galaxy S20, но в комплект с устройството идва Tactical Edition предпазен кейс. Моделът ще е достъпен през третото тримесечие на годината през избрани ИТ партньори на компанията. Това означава, че може да не го видим в директна продажба за индивидуални потребители.

Източник: Samsung

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция