Samsung обновява Galaxy S9 и S9+ до One UI 2.1

Samsung обновява Galaxy S9 и S9+ до One UI 2.1

В Германия и Южна Корея стартира обновлението на Samsung Galaxy S9 и S9+ до актуалната версия на графичния потребителски интерфейс One UI 2.1 (G96xNKSU3ETF4/G96xFXXU9ETF5). Това най-вероятно е последната подобна актуализация за флагманите, а тя включва и поправките за сигурността на Android за юни.

Сред новите функционалности са опцията за бързо безжично споделяне на файлове Quick Share, Music Share за споделяне на музика към други Bluetooth устройства, както и нововъведения в приложението за камерата. Тук може да се открои режимът Single Take, при който се заснемат поредица от снимки и клипове в продължение на 10 секунди след натискане на бутона за снимане.

Другите новости са My Filters за стилизиране на снимки, а и професионалният режим при заснемане на видео. С One UI 2.1 идва и приложението AR Zone, в което са поместени редица функционалности, свързани с добавената реалност. Налични са още подобрения в приложението Samsung Keyboard и галерията. Процесът по актуализация както почти винаги е поетапен и може да изминат няколко седмици преди One UI 2.1 да достигне и до вашето устройство.

Източник: Sammobile

 • Спокойно може да се изкара две години с един телефон. Накрая писва и човек иска промяна и е хубаво като я прави да има нещо внушително, за да се усети. В моя случай Note10+ свърши отлична работа. Още свиквам с малко по-големият размер, но не е голяма болка предвит огромния дисплей.
  Гледам и за мейта вече идва андроид 10, което никак не е лошо за телефон от 2017 година.
  Вито
 • Прав си Ванка!Все повече потребители осъзнават по-горе казаното от теб.Аз лично бих пробвал някой Айфон,защото до сега съм бил само с Андроид макар,че като гледам айфона на дъщеря ми не съм особено впечатлен.Но няма лошо човек да опитва нещо ново няма да живеем 100 години я!
  exgrigor
 • Аз ползвам С9 вече година и 8 месеца и е без забележки....С8 също така харесвах и не бих си купил с10 поне на този етап Моя S9+ почти направи две години без един месец и съм супер доволен от телефона. Никакви проблеми не е имал, дори моментни. S10+ е в мен почти от година и също не ме разочарова. Това са телефоните, които ще ползвам още някоя и друга годинка. Честно казано не виждам причина да ги заменя с който и да е друг модел, от която и да е компания. Осъзнах, че ъпгрейдите са минимални, като всяка година се увеличава единствено цената.
  Ванката
 • За съжаление версията ще е с много орязани функции в сравнение с10 и с20 сериите.
  В@НК0
 • Аз ползвам С9 вече година и 8 месеца и е без забележки....С8 също така харесвах и не бих си купил с10 поне на този етап
  mjoy383
 • Хубава новина, която се очакваше. Ще си ползвам S9+ поне още 1 година пък ако нямам проблем с батерията може и на 2 да го докарам.
  wer_aac