Samsung официално представи Galaxy Chat с Android 4.0

Samsung официално представи Galaxy Chat с Android 4.0
Наскоро ви показахме снимки на нов телефон на Samsung с Android и QWERTY клавиатура, но се оказа, че официалната му премиера не е толкова далеч. Компанията вече разкри подробности за устройството, което ще се появи на пазара под името Galaxy Chat. Освен това ще бъде първият смартфон на корейците, който ще комбинира QWERTY клавиатура с Android 4.0. Останалите потвърдени характеристики включват 3" сензорен екран с QVGA резолюция, Wi-Fi, 2MP камера, Bluetooth 3.0, слот за microSD карта, 4GB памет, батерия с капацитет 1200mAh и специален бутон за отваряне на приложението ChatON. Налице са и познати приложения като Game Hub, Allshare Play, S Planner и др. Смартфонът ще се предлага от този месец първо в Испания, а след това и в други европейски страни.

 • И на мен много ми харесва. Samsung се развиха много в последните години.
  Dragomaneca
 • За съжаление на 99% се съобразяват - в Европа почти няма QWERTY модели, почти всичките са само за САЩ, особено слайдърите (Които според мен са по-практични - тези моноблок-клавиатурки са с прекалено дребни бутони)
  mkpetrov
 • А ти какво заслужаваш? Не всички хора обичат да използват touch screen, не всички хора си купуват смартфони. Даваш неадекватни мнения за телефоните с клавиатури, които все още са масово използвани по света. А за да са толкова използвани все още това значи, че има интерес към тях. Добре, че производителите на телефони не се съобразяват само с твоето мнение...
  nmnikolov
 • Телефон модел 2012-та с повече от едно копче на предния панел заслужава един голям (no)
  osama11
 • [Quote]Тема: Re: Samsung официално представи Galaxy Chat с Android 4.0 Автор: asenna5 Публикувано: 04.07.2012 17:05 По-различна е. Поне на снимките. Иначе би било така, да. Все пак е нисък клас. Иначе пример за роботче с брутално удобно лендскейп куерти мога да дам точно с Cha Cha.[/Quote] Chacha няма същата форма, неговия дисплей е портретен спрямо клавиатурата. За мен най - удобния андройд в формата на galaxy chat е мото хт610. При него, почти всичко ми харесваше. А въобще модел с такава форма, фаворит ми е m600. Не успях да си го купя, за онова си време беше мнооооого добър. Клавиатурата е съвършена. @[i]SwollenMembers[/i]: Мото fire не ми хареса. Нямаше добра батерия, вече съм свикнал на поне три инчови екрани. Най - хубавото е, че започнаха да се появяват и такива модели. Дано стават повече. Много искам да видя sidekick с android продаван в Европа.
  vladovn
 • [Quote]Изключително рядка комбинация от форма и разположение. Много ми харесва.[/Quote] Само дето е 1:1 с Motorola Fire
  SwollenMembers
 • По-различна е. Поне на снимките. Иначе би било така, да. Все пак е нисък клас. Иначе пример за роботче с брутално удобно лендскейп куерти мога да дам точно с Cha Cha. Най-добрия модел в този форм-фактор изглежда остава Motorola PRO.
  asenna5
 • Аз като публикувах мнението, се сетих, че клавиатурата ако не е променена в сравнение с ch@t 335, то този модел определено започва да има много минуси. Adnroid-а е ics, а вече има jb, телефона докато започне да се продава, ще е със стара версия на OS-а, а в този клас samsung не са особено впечатляващи с чести ъпдейти. Определено телефона не е висок клас, а остава по - скоро в ниския.
  vladovn
 • Наистина са рядкост, сещам едва за шест-седем модела на фона на тоновете еднакви керемиди, които заливат пазара. В момента ползвам HTC Cha Cha (Status) и честно казано съм влюбен в лендскейп куертито, голяма мания и супер удобство. Самсунга и на мен много ми харесва. Жалко, че няма фенерче, обаче, а и дисплея ще е зърнист с тия 133 ppi).
  asenna5