Samsung планира първата партида от Galaxy S8 да е 10 милиона броя

Корейското издание ETNews споделя информация от кухнята на Samsung и разкрива, че компанията е поръчала на своите доставчици компоненти за 10 милиона броя от Galaxy S8. Според изданието масовото производство ще започне през март преди старта на продажбите през април, което допълнително подкрепя информацията, че представянето на смартфона ще е през същия месец, а не в края на февруари в рамките на мобилния конгрес. Плановете на компанията включват производството на 5 милиона броя през март и още толкова през април.

Изданието посочва, че от хитовия Galaxy S7 за месец са били продадени 10 милиона броя, което показва, че компанията е уверена във възможностите на новия модел. Цитират се и хора, участвали в разработката на Galaxy S8, които твърдят, че устройството успява да задмине Galaxy Note7 от отношение на дизайн и производителност. Според ETNews кризата с Galaxy Note7 и промяната на някои характеристики като сензора за отпечатъци и двойната основна камера са довели до забавяне на представянето до април (говори се, че ще бъде на 18 април).

Публикацията отново потвърждава наличието на значителни промени в новото устройство. Очаква се компанията да заложи на нов дизайн, който ще намали максимално страничните рамки около дисплея и той ще заеме по-голямата част от предната част. Отново ще видим два модела с различен диагонал на екрана, а сензорът за отпечатъци ще бъде преместен върху задната страна на корпуса, което потвърждава, че познатият хардуерен бутон ще бъде премахнат. Споменава се камера за разпознаване на ириси и се посочва, че компанията се е отказала да добави двойна основна камера, която е щяла да увеличи цената на смартфона.

Източник: ETNews

  • Не е сигурно това.
    apolon25
  • Ако е това на снимката, аз лично не виждам почти никаква промяна в дизайна.
    Wallker
  • За сега това:
    Вито