Samsung представи Galaxy A7 (2018) с тройна основна камера

След като наскоро видяхме снимки на Galaxy A7 (2018) с тройна основна камера, е време и за официалната премиера на новото устройство. Започваме с детайли за тройната камера. Смартфонът предлага 24МР основен сензор с бленда f/1.7, който е допълнен от 5МР f/2.2 сензор за измерване на дълбочина и създаване на боке ефект, и 8МР f/2.4 камера с ултра широкоъгълна оптика за улавяне на повече от кадъра.

Аксесоари за:

Основната камера може да комбинира 4 пиксела в един за подобряване на резултатите в условия с намалена осветеност, а освен това използва интелигентна технология за категоризиране на обектите и автоматично настройване на цвят, контраст и яркост. Камерата за селфита е 24МР и е допълнена от LED светкавица, боке ефект и AR филтри.

Сред останалите характеристики откриваме корпус от метал и стъкло, 6" Super AMOLED дисплей с резолюция 1080х2220 пиксела, осемядрен чипсет с честота 2.2GHz, 4GB/6GB RAM и 64GB/128GB вградена памет. Версията с 64GB памет има и слот за microSD карта, който изглежда липсва от изданието с повече памет. Смартфонът има батерия с капацитет 3300 mAh и разполага със сензор за отпечатъци върху дясната страна на корпуса. Новият Galaxy A7 ще се предлага от тази есен в черно, синьо, златисто и розово на избрани пазари в Европа и Азия. Продажбите в България ще стартират през октомври.

Източник: Samsung