Samsung ще представи Galaxy S IV през февруари, Galaxy Note III ще е с 6,3" дисплей?

Samsung ще представи Galaxy S IV през февруари, Galaxy Note III ще е с 6,3
От Korea Times идва нова информация за плановете на Samsung, свързани с бъдещите версии на два от най-популярните мобилни продукти на компанията. Според нея премиерата на Galaxy S IV наистина ще се състои през февруари - наскоро изданието първо писа за тази възможност. Това означава, че представянето на смартфона ще се състои по-малко от година след премиерата на Galaxy S III. Засега не е ясно дали събитието ще бъде част от мобилния конгрес, или ще се проведе паралелно на него.

Освен това от Korea Times споделят информация и за бъдещия Galaxy Note III. От нея става ясно, че диагоналът на AMOLED екрана на устройството ще продължи да расте и ще достигне 6,3". Надяваме се това отново да бъде за сметка на рамката около екрана, защото иначе по-големите размери на корпуса допълнително ще затруднят боравенето с хибридното устройство. Не се споменава кога ще се състои премиерата на устройството, но не е изключено това да стане по време на изложението IFA 2013.

http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2012/12/133_126645.html

 • Apple създадоха Iphone и цялата екосистема,която ползва.Устройствата на Samsung използват софтуер и екосистема,създадени от друг.Ако държим на обективността и сравняваме двете фирми по тези параметри,трябва да сравняваме устройство на Samsung с Bada и Iphon.
  ne4o
 • И Apple какво по-точно създават? Едно и също пускат за n-та поредна година:D
  a2aaaa
 • Стратегията на Samsung започна да се пропуква.Последната година-две яхнаха вълната,която Aple създаде.Като посредствен сърфист се възползваха,но им липсва въображение,за да сложат крило на сърфа и да яхнат гребена. Понастоящем развиват идеите на водещите,но им липсва въображение,за да поемат по свой път и затова просто увеличават хардуерните възможности на продуктите си.Все едно на Golf да сложиш мотор на Ferari.Усещането за семпъл автомобил не може да бъде компенсирано с мощния мотор. Лидерите не следват вкуса на масовия потребител,а го създават.
  ne4o
 • Защото става малък таблет с телефонни възможности.
  vladovn
 • Минаването от 5,5 на 6,3 инча дисплей, ще добави точно един сантиметър ширина, при същата рамка. Имам чувство, че дори на някои от любителите на големи телефони ще им дойде в повече.
  board
 • Въпрос на вкус , на мен всичко над 4\' ми се вижда голямо и не го искам .
  Stoicho_M4al
 • Моят Ноут 2 ми седи добре в ръката, май ще трябва да се нагждам кън Ноут 3. Дано не е по - голям от 5.5 инча;)
  tnt_kz
 • Лелее малеее аз имам Ноте 2 и не мога да си представя колко як би бил самоо Нот 3 ;) Респект на Самсунг, показаха, че са най-добрите...въпреки, че за мен и ББ са ок :)
  GlupavoMagare
 • Наистина прекаляват. Представям си как Galaxy S 10 ще е с 21 инчов дисплей и раница с акумулатор ;) Дори за мен 4.7 е малко множко. Мисля, че 4.5 инча е оптималното устройство - достатъчно голям екран и възможност за управление с една ръка - всичко по голямо е просто неудобно. Лично мнение.
  nycon
 • Съгласен съм, мисля че настоящите размери (4.7\" и 5.5\") са напълно достатъчни за съответните модели. То с този хардуер поддръжката трябва да е lifetime :) Иначе Нексус може да е първи с ъпдейтите, но липсата на слот за карта (а 16 гигс е крайно недостатъчно, но това е друга тема) както и липсата на вграден софтуер (за някои това е плюс, за други - минус) не е за всеки.
  fintaraBG
 • @board, напълно си прав.(yes) Вече прекаляват с тези огромни и двупотопни дисплеи, и главозамайващи пишлеметата хардуерни характеристики! Вместо това не започнат да мислят за по-добри батерии, за повече софтуер, който да натовари тези страшни параметри, и най-важното според мен, поддръжка на устройството до, като хардуера му го позволява. За това аз вече се ориентирам към предложенията на Гугъл-Нексус!
  Ванката
 • Това е добре че изместват продажбите по рано, но с какви параметри е интересното в случая.
  Beчния
 • Изчакай направо Ноут 4 със 7 инчов дисплей :D Струва ми се, че вече прекаляват с тези дисплеи. Супер, ако е вярно за S4, дано поне при него не са вдигнали дисплея на повече от 5 инча, че сега и S3 ми е леко неудобен заради размерите си.
  board