Samsung ще забави ъпдейта до Android 8 Oreo за бюджетните си модели

Според информация от Индия Samsung ще забавят ъпдейта до Android 8 Oreo за голяма част от бюджетните си модели до края на годината. Устройствата, които ще получат миналогодишната версия на Android чак през декември, са Galaxy A9 Pro, Galaxy C7 Pro, Galaxy C9 Pro, Galaxy J7 2017, Galaxy J7 Neo, Galaxy On5 (2016), Galaxy On7 (2016) и Galaxy On7 2018.

За всички тях това ще е първи и вероятно последен голям системен ъпгрейд, защото корейската компания по принцип обновява цялостно операционната система на моделите от този ценови сегмент само веднъж. До края на лятото с Oreo ще се сдобие Galaxy Tab S3, а Galaxy Tab A (2017) ще бъде обновен до осмата версия на операционната система на Google през октомври.

Източник: SamMobile

 • Моят Samsung Galaxy Tab S3 от два месеца е със Орео .. както и други от споменатите модели са актуализирани с Орео. Според мен тази информация е за други региони в глобален мащаб , което мен специялно въоще не ме интересува..
  stoyan888
 • [Quote]Всъщност какво значение има?[/Quote] По принцип никакво, ама все пак хората много се възмущават.
  board
 • Всеки път едно и също, ненаядоха се, жалка работа (no)
  terry1
 • Ако има security updates би било добре.
  tzincbg
 • Най-малкото е неприятно когато плащаш за продукт, а да не получаваш качествена поддръжка....
  viiipeer
 • Всъщност какво значение има? Освен че някои приложения вече не работят, аз други разлики съществени не виждам. Тук там някоя шаренийка.
  tzincbg
 • Всеки път дежавю от Гнусмас! Хайде сега Аполончо да се появи и да ги защити. Това им е стртегия, да дават празни надежди на потребителите със среден клас и по-стари устройства и в последствие все нещо уж ги възпрепятства! Не съм потребител на марката от S4!
  viiipeer