Samsung за забавянето на синята версия на Galaxy S III

Samsung за забавянето на синята версия на Galaxy S III
След информацията, че в някои страни желаещите да се сдобият със синята версия на смартфона Galaxy S III ще трябва да почакат известно време, Samsung реши да направи официално изявление по случая и да разсее спекулациите. Според компанията, цитирана от SlashGear, през близките 2-3 седмици в някои региони се очаква недостиг от тази версия на телефона, като причината за това е необходимостта да се покрият високите стандарти за качество. Samsung твърди, че синият вариант идва с новосъздаден цвят и използва специален hyper-glaze материал.

Това донякъде потвърждава предишната информация, че компанията е имала производствени проблеми при изработването на задните панели на смартфона. В Mobile Bulgaria вече имаме синя версия за тест и при по-внимателно вглеждане върху задния панел се забелязват големи белезникави петна, разположени под повърхността. Те се виждат само при гледане под определен ъгъл, но са там и не могат да бъдат изтрити.

Препоръчани оферти

  • според gsm arenа проблема бил в различните цветове на задния панел и страните... разлика има, но така е и бялата версия. иначе, ако не се лъжа, белия вариант е без текстури, имитиращи алуминий и не би трябвало да има такъв проблем.
    chilko
  • Много са гадни тези петна, дано не е масово, че се бях насочил към синия. А то сега, сините щели да закъсняват, а като гледам и белите нещо закъсняват. А пък ако ги има може да са с подобни гадни петна, което е недопустими за играчки в този клас.
    board