Samsung започва продажбите на Galaxy Note7

Точно по план днес Samsung даде начало на продажбите на Galaxy Note7, който беше представен официално едва в началото на този месец. Засега устройството ще се предлага само в 10 страни – Щатите, Канада, Мексико, Пуерто Рико, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур, Тайван, Южна Корея и ОАЕ. От другия месец ще го очакваме и в Европа. Европейската премиера на фаблета е на 2 септември, но както вече писахме в България го очакваме на 16 септември. Направилите предварителна поръчка ще могат да го получат още на 13 септември. Новият фаблет има двустранно извит 5,7” QHD Super AMOLED дисплей, симетричен дизайн за удобно управление с една ръка, нов сензор за ириси, подобрена писалка S Pen, водоустойчив корпус и подобрени мултимедийни възможности.

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.

 • Напълно съм съгласен, телефонът е точно бижу. Вчера поиграх с него. Изкупителни красив е. Като функционалност наистина не виждам огромна разлика с останалите флагмани, за да си заслужи цената, но това е лично мнение и ако се абстрахирам от нея, телефонът е идеален.
  muamamu1
 • За мен в черно е най-стилен телефона...направо истинско бижу ! (yes)
  ducebigalow
 • Вече ми е в ръчичките. Ще споделя снимки и впечатления от първа ръка :) пп. Не ми дава да прикача снимки директно от мобилния, защото са голями. Довечера ще ги пипна и ще кача туй-онуй.
  algor
 • Синият цвят е много интересен.
  apolon25
 • Моя е от Дубай и е точно с такава карта в комплекта. Което ме навежда на мисълта, че такива фирми купуват апаратите отвън и ги предлагат на нашия пазар. Някой наясно ли е на нашия пазар официалните вносители ще имат ли подаръци в комплект с апарата или не? Според мен няма да има подаръци и затова мисля това, за вноса от фирмите. Относно цвета, аз избрах сивото. S6 edge plus ми беше такъв цвят и ми останаха от тогава очите в него (двусимов). Синия трябва да го видя на живо, за да преценя дали ми харесва.
  algor
 • И в двете техно вериги приемат предварителни поръчки за Ноут 7 в три от цветовете (черно, синьо и сребристо). На този етап никой в България няма да предлага официално апарата в златисто. В линка по- долу цената е малко по- висока, но са вкарали в комплекта и карта 128GB microSD Samsung EVO+ Class 10 http://smartphone.bg/smartphones-samsung-Galaxy_Note7_N930F-blackonyx
  gog88
 • В technomarket е на същата цена , но и на двете места е само син цвят . Между другото кой цвят харесвате ?
  naskogeo
 • И нещо по темата: Samsung Galaxy Note7 с предварителна заявка от Т*хно*ол*с е на цена 1659лв. http://www.technopolis.bg/bg/Phablets/Phablet-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-7-N930-BLUE/p/574104 Има го в blue, silver и black. Има вече и някакви аксесоари за него, като калъфчета тип тефтер и гръбчета в този магазин.
  Ванката
 • На мен ми харесва, но точно заради ракия глупости не бих си го купил. 1,ххх лева за компромис не ми се виждат разумна идея.
  muamamu1
 • По- хубаво е, ако тук във форума прочетем впечатления от хора, които вече са си купили телефона, имали са пряк досег с него, а такива има вече в България. Всеки решава какво да пише, но едва ли хората ги интересува, защо еди кой си няма да смени S6, или пък S7, 7 Едж и т.н. Това са ваши лични решения, които не виждам смисъл да обсъждате по форумите. Александър правилно написа, като не ви харесва не го купувайте. Чакайте S8, 8 Едж, Ноут 8, Айфон 7 и т.н.
  gog88
 • а да пишем първо в кой магазин са го пуснали, или работното време на магазините :D:D нормално е да казваш какво ти харесва или не, ако искаш да четеш друго може да си отвориш сайта на някой от операторите (woo)
  terry1
 • Напълно подкрепям казаното от algor(Александър). На който не му харесва телефона - не го купува. В тази тема не е пусната анкета, за да четем в последните няколко дена, как този или онзи нямало да си го купят. Като не ви харесва не го купувайте, но престанете да пълните темите за този модел, с откровени глупости, които нямат нищо общо по темата. Примерно тази тема е със заглавие Samsung започва продажбите на Galaxy Note7. И вътре в нея почваме да четем, как ще дадем 1500 лв, пък ще трябва да ползваме калъфи, протектори и т.н. В друга тема за Ноут 7, пък четем, че еди кой си, нямало да си купи Ноут 7, защото било по- на сметка да си вземе Едж 7, друг пък вече си взел Едж 7 и не смятал да го сменя с Ноут 7, щото лесно се драскал, а видиш ли неговият не се драскал и т.н. Неща, които нямат никакво отношение по темата.
  gog88
 • Почва да прилича малко на форум за микровълнови печки. С какво печка за 1790 лв. е по-добра и функционална от печка за 279 и за 179 лв?
  Mr_Atkinson
 • Нещата са елементарни - не го купувате и готово. Иначе от 3 години имам елементарен инструмент за моето спокойствие, наречен Застраховка. Както винаги ще си направя застраховка на апарата и не ми пука как и кое точно ще се обели при изпускане. :)
  algor
 • Или пък просто иска като даде ~1,500 лева за телефона, да не го гледа като писано яйце? Впрочем, гледам, че стъклото не издържа и на изпускания. По принцип не ме притеснява кой знае колко, но ето, че миналата седмица изпуснах моя OPO на плочки. Две от ръбчетата леко се надраскаха, но е изненадващо малко. Чудно ми е как ще се справят флагманите от тази година с това?
  muamamu1
 • Аз лично не се връзвам и точно затова си го купих. Като се надраска пък здраве да е, няма да ди убия децата я . Ще си остане за мен форевър като резервен апарат да се ползва и няма какво толкова да го мисля. Българина иска да купи нещо за 100 лева, да го разпори от ползване 2-3 години и после да го продаде за 110 и най-важното накрая е да се похвали из форуми и паланки какъв ненадминат тарикат е. :D
  algor
 • Какво се връзвате на тези глупави тестове. Кой телефон би издържал на тест с макетно ножче? Никой! Имал съм всички ноутове и нито един не се е одраскал дори. Ползвам кейсове, но не слагам протектори на дисплея. Много ясно е, че такъв телефон изисква някакви грижи. Много ясно, че ако започнеш да го подхвърляш насам-натам, да го драскаш с всевъзможни предмети, телефона ще се ожули и очука ако ще да е от най-здравия материал.
  СтенлиРойс
 • Моят апарат днес беше купен и ако не ми мине котка път и всичко с доставката е наред, то след няколко дни ще мога да споделя впечатления от първа ръка. Честно казано, ако се драска толкова лесно, то на втория ден моя поне вече ще е сефтосан. Но да видим, де...
  algor
 • Като изгледаш теста с надраскването не може да не се запиташ дали да не изчакаш и да разбереш дали наистина е така. Много мразя надраскани дисплеи, както и такива с по 2мм протекторни лепенки :D Скоро презокеанските тестери трябва да споделят как е на печене, пържене, трошене и тн. (woo)
  terry1
 • в целуфана
  Mr_Atkinson