Седмица с отстъпки до 80% за всички телефони в магазините на VIVACOM

Седмица с отстъпки до 80% за всички телефони в магазините на VIVACOM
VIVACOM обяви, че ще направи едноседмично намаление на телефони във всичките си магазини в страната. Кампанията ще се проведе между 18 юни и 24 юни, а от условията ще могат да се възползват избралите нов тарифен план, които са готови да платят предпочетения модел в брой. Отстъпките за мобилните устройства достигат до 80% от първоначалната им стойност, като намалението се начислява върху вече субсидираните от телекома цени. Така например Nokia C6-01, чиято средна цена е около 350 лв., може да бъде закупен за 80 лв. Размерът на намалението ще варира в зависимост от избора на тарифен план, модела телефон, както и от срока на договора.

 • Само за 3D е питал... Жалко, офертита наистина са им страхотни и явно бързо са продали бройките.
  nmnikolov
 • А някой някъде случайно да е засичал Omnia 7? Аз го издирвам вече 2 дни в София..
  jamesjames
 • Някои телефони като LG Optimus 3D са се изчерпали навсякъде според персонала на 2 магазина на Vivacom. Като съобщих на колегата в работата за промоцията и по-точно за изгодната цена на LG-то вчера е минал през 2 магазина и в двата са му казали, че навсякъде са изчерпани за съжаление :(
  nmnikolov
 • Седмицата им май няма да се окаже седмица, а по-дълго, защото явно масово се взимат телефоните с промоционалния UniCall L за 15. Днес каот минах в магазина им, служителката ми каза че прИмоцията за Уникол продължава до 2ри юли.
  Kaiser Soze
 • Хубаво ще е да се намеси модератор и да изтрие всички постове не по темата,която е за страхотните намаления на Виваком,а не Андроид Vs iOs. Дезинформация е реклама "без скрити условия",когато има условия различни от стандартните. На мен iOS ми изглежда мн грозно,прекалено шарено,то и за това е пълно с малки деца и момичета,които имат айфоун. По темата - чакаме същите намаления и от Мтел и Глобул :)
  АйФоУнФен
 • Това,че са плачевни и грозни е просто НЕВЯРНО.Само от уважение-за какво ли?!,няма да те квалифицирам.Преди време един друг потребител се пробва да дезинформира по темата за БОБ-а,ама го разобличих и разкарахме.Ти си малко по-тежък и сложен случай пред вид на това,че изглеждаш на интелигентен :| Примерно това,което спомена за фейсбука при Андроид изобщо не е така.Не разбирам защо хората толкова се развалиха...:X
  motofen2
 • Айде изказа се разбирача дето защитаваше Symbian до преди 2-3 месеца :D То май даже Иванчо се усети преди теб, че това е потъваш кораб. Та не знам дали аз съм от способните задекранни устройства, но ти със сигурност от си от най-неопитните :) Пробвал съм CM + ADW, както и много други неща. Просто винаги всички си има някакъв адски дразнещ недостатък. Дори да се намери читав ROM, приложенията си остават плачевни и грозни.
  jamesjames
 • [Quote]По-способно задекранно устройство от мен много трудно ще намериш.[/Quote] :D Очевидно диалогът и коментарът са излишни.
  buttman
 • Сложи си цианоген и ADW EX за лончер и да видим дали ще ти лагва :) А приложението за ФБ - бавно е, ама това зависи от приложението, не от телефона. Оакали са се от ФБ. Предишните версии си работеха като пушка... Пък има и доста алтернативи... Какво приложение ти трябва, което липсва?
  KOBRETI
 • Аз пък намирам iOS за доста нефункционална, неудобна и затворена. Ккавото ти къстъмизират, това е. И затова не бих си купил засега прескъпите Айфони, ако ще да са с невероятн хардуер.
  Kaiser Soze
 • А бе да ти кажа, пробвал съм с нааай-различни софтуери. Stock, CM, MIUI.. какво се сетиш. По-способно задекранно устройство от мен много трудно ще намериш. Android си остава шит и това е. Мислех, че ICS ще оправи нещатата, но уви... Всички сравняваха iOS5 с ICS. Откъде-накъде? В момента и 20% от устройствата с Android не са с него... Не говоря за интерфейса на launcher-а. По-скоро на приложенията. Само сравни facebook приложението на Android с това на iOS и WP и ще видиш как за Android е буквално плачевно. А дори и интерфейса на самата iOS може коренно да се промени след джейлбрейк. Всеки си има вкус. Аз се отчаях от Android. Реших му да дам втори шанс с таблета, там пък ударих на камък с липсата на приложения. Повече Android не. Изпитвам неприязън към него.
  jamesjames
 • [Quote] ; Колкото до Andorid - там нещата са относителни, от телефоните на Samsung съм останал с лошо впечатление от дизайна на интерфейса, докато при Motorola RAZR всичко много ми допада, още за пръв път като го хванах можех да работя така, все едно го имам от години - ето това за мен означава добър интерфейс, който никога не бих се замислил да сменя с някаква шарения. [/Quote] Аз пък съм останал със лошо впечатление от скучния и грозен интерфейс на Моторола,както и от убийствено грозния дизайн на телефоните им!Никога не бих си купил такава пръчка като Моторола!!! mod edit: Затворен таг за цитат. vladovn
  t1ri
 • [Quote] В андроид интерфейса също е изцяло в ръцете на потребителите. Не занам в ифон да можеш да си смениш лончера, клавиатурата, дайлера, смс мениджъра... С други думи, андроида е така, както си го направиш. А като не знаеш как искаш да си го направиш и като не можеш, предпочиташ тотално затворения интерфейс на ябълката...[/Quote] Има едно просто инженерно правило - ако едно нещо работи добре, не го променяй. Интерфейсът на iOS още от първата му версия за мен работи повече от добре и не може да се сравни с нито една друга OS (за мен). Никога не съм изпитвал нужда да променям клавиатурата, дайлера и т.н.; Колкото до Andorid - там нещата са относителни, от телефоните на Samsung съм останал с лошо впечатление от дизайна на интерфейса, докато при Motorola RAZR всичко много ми допада, още за пръв път като го хванах можех да работя така, все едно го имам от години - ето това за мен означава добър интерфейс, който никога не бих се замислил да сменя с някаква шарения.
  SwollenMembers
 • Лагове, забавяния, забивания се получават от неадекватно на нсталиран кофти софтуер, с какъвто не отричам и аз да съм се сблъсквал. Моят стрийк, дето е от 2010 г., с 1 ядро на процесора, няма и капчица лаг или забавяне. Там е работата, че андроид ти дава много свобода, включително и да правиш глупости. И много зависи от задекранното устройстви да си го нагласи правилно, което не се удава на всички... Колкото до грозния интерфейс, на иос ли е красив интерфейса? В андроид интерфейса също е изцяло в ръцете на потребителите. Не занам в ифон да можеш да си смениш лончера, клавиатурата, дайлера, смс мениджъра... С други думи, андроида е така, както си го направиш. А като не знаеш как искаш да си го направиш и като не можеш, предпочиташ тотално затворения интерфейс на ябълката...
  KOBRETI
 • Купи си айпад, защото той не забива :D само тази седмица имам неколко forse close. Нема перфектна ОС и стига си създавал напрежение!(angry)
  Ванката
 • Лагове, забавяния, забивания, forse close.. Грозен интерфейс на недодялани приложения... Вече дори на втори телефон (който ползвам само за слушалка) не мога да го търпя. Дори с MIUI (изглежда 1:1 с iPhone) не ми понася :/ Сега гледам и от таблета с Android да се отърва и да купя един iPad.
  jamesjames
 • От андроид да ти се повръща? От кое точно?
  KOBRETI
 • Цените на WP телефоните са много добри, особено на LG-то. При тези цени, просто няма как да се прецакаш ;)
  board
 • Аз също искам WP, че от Android ми се повръща, а имам нужда от втори телефон. Само се чудя дали Omnia 7 си заслужава 70лв над Optimus 7. По принцип бих казал не, особено за втори телефон, но пък AMOLED-а не е за подценяване..
  jamesjames
 • Добра промоция на вива. (yes) Преди 2 седмици един приятел искаше съвет за добър смартфон за около 300лв. Аз му казах, че за тази сума не може да си взема кой знае колко добър смарт и му нахвърлях някои предложения. Но като видях промото на вива, веднага му звъннах да тича за един 2X, който си е направо перфектен телефон 300лв. Съответно вчера си го взе и разбираемо е страшно доволен. Това си е почти висок клас телефон на смешна цена.
  board