Серията Galaxy S7 ще получи интерфейса Samsung Experience

Серията Galaxy S7 ще получи интерфейса Samsung Experience

Миналогодишните флагмани на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще получат ъпдейт, който ще добави новия интерфейс Samsung Experience, който дебютира с Galaxy S8 и вече е наличен за редица други устройства като Galaxy Note8 и тазгодишните издания от J-серията. Смартфоните от А серията, както и J5 (2016) и J7 (2016), също получиха новия интерфейс с последния ъпдейт до Android 7.0.

Предварителните очаквания бяха Galaxy S7 и S7 Edge да получат Samsung Experience чак с актуализацията до Android 8.0, но според последната информация от Samsung това ще се случи значително по-рано с отделен ъпдейт. Потвърждението идва от администраторите на форума Samsung Members, които са потвърдили, че Samsung Experience ще бъде наличен за двете устройства съвсем скоро.

Източник: Samsung Members

 • Не е лошо да споменете поне бегло от къде е въпросната информация! Прерових много чуждестранни сайтове и НИКЪДЕ не се споменава въпросния евентуален ъпдейт! да не говорим за с,s и т.н. Пълни аматьори сте. Добре , че има професионалисти! Преди малко гледах таблицата ви за Huawei Mate 10 Pro. Пишете , че имал слот за SD карта. А няма!
  rorosims
 • Разгледах видео с него, уникален интерфейс!
  apolon25
 • И двата варианта са грешни :D Има S7 и S7 EDGE.
  iWolff
 • Има печатна грешка в първото изречение. Би трябвало да е s7 и s7 Edge , а не s7 и s7. П.П. Добре де , Edge, не +.
  Wallker
 • Ако трябва да бъда честен, интерфейса е доста по-добър от Grace UX (от страна на вид и функции). Със плъзване на ляво ило дясно от часовника може да си контролираш музиката, може със жест надолу при началния екран да си отваряш центъра за известия (вместо пак менюто с приложения). Също така Samsung Themes е с малко по-добър интерфейс (не знам дали Grace UX е така), може да си сложиш бутона за менюто или самото меню напълно да се премахне.
  Dubspace