Серията Samsung Galaxy S9 вече получава Android 10

Серията Samsung Galaxy S9 вече получава Android 10

Началото на годината носи приятна изненада за потребителите на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+, която е под формата на дългоочаквания ъпдейт до Android 10. Според SamMobile обновяването в налично в Германия и САЩ за ползващите Xfinity Mobile, но вероятно през идните дни неговият обхват ще бъде разширен.

Става дума за телефоните Android Pie, защото участниците в програмата за бета тестове все още не са получили финалната стабилна версия на One UI 2.0, но и това трябва да се промени скоро. Обновяването е с обем около 1.9GB и може да бъде изтеглено безжично през секцията Software update в системните настройки.

Източник: SamMobile

 • Ето за тази батерия говоря. Не знам дали я има в България. Има бутон на гърба(зареждаш когато искаш).
  И лед индикатор когато зареждаш.

  https://www.ebay.co.uk/itm/113642342480
  Благодаря много за линка! Разгледах я батерията обаче ми се струва , че с нея телефонът става огромен - не е ли така!? В смисъл много дебел ми се струва , че се получава и вероятно доста тежък! Така ли е или се лъжа!
  Не се лъжеш, ще е тухла.четворка :roll:
  ще къса джоба на якето, а в дънки изобщо няма да влиза сигурно! :o
  Peet76
 • Ето за тази батерия говоря. Не знам дали я има в България. Има бутон на гърба(зареждаш когато искаш).
  И лед индикатор когато зареждаш.

  https://www.ebay.co.uk/itm/113642342480
  Благодаря много за линка! Разгледах я батерията обаче ми се струва , че с нея телефонът става огромен - не е ли така!? В смисъл много дебел ми се струва , че се получава и вероятно доста тежък! Така ли е или се лъжа!
  Peet76
 • Преди време някъде в края на миналата година бях чел , че тази година в началото може би към март и за Note 8 на Samsung има шанс да получи Андроид 10 след пускането му на S9 и S9+ разбира се! Честно казано не съм изгубил надежда , защото имам Note 8 вече повече от 2 години и като гледам как се представя мисля спокойно да изкарам още 2 години без да изпитвам дискомфорт от бързината на работата му Железен телефон. Моя е със Snapdragon 835, 6/256 има и FM радио. Странно защо на note 9 и note 10+ FM радиото е заключено(пак със Snapdragon).
  И според мен ще получи Андроид 10.
  Но и да не стане не е фатално.
  Няма нищо ново.
  Сега съм харесал eдин кейс-батерия за note 8 с капацитет 8000 mAh.
  здравей, заинтригува ме с този кейс-батерия за note 8 с капацитет 8000 mAh ! Може ли линк към този кейс да го разгледам и евентуално и аз да си купя?
  Peet76
 • Честито! [attachment=0]Screenshot_20200131-101243_Software update.jpg[/attachment]
  Ванката
 • Да не ти развалям вечерта, ама не се надявай :roll:
  Всяка година по това време има подобни спекулации и някой някъде е пуснал “новина”, че и по-старите модели ще получат новия андроид, но това НИКОГА не се е случвало. А и самите Samsung никога не са го обявявали в официалния списък с устройства, които ще обновят.
  iWolff
 • Преди време някъде в края на миналата година бях чел , че тази година в началото може би към март и за Note 8 на Samsung има шанс да получи Андроид 10 след пускането му на S9 и S9+ разбира се! Честно казано не съм изгубил надежда , защото имам Note 8 вече повече от 2 години и като гледам как се представя мисля спокойно да изкарам още 2 години без да изпитвам дискомфорт от бързината на работата му
  Peet76
 • Естествено, че една ОС не е само картинки и интерфейс! Естествено, че правя разлика между EMUI 10 и Андроид 10 ! Само, че има Андроид 10 0 за серията 30 на Huawei с всичките промени, които са налични при преминаването от Андроид 9 към Андроид 10 ! И стига с цитатите. Според теб това, че пише Андроид 10 е фалшиво, така ли ? Просто така са го пуснали надписа Андроид 10...за спорта, нали ? Как ще е лек денят, като не признаваш очевидното ! Мисля, че форумите са за това и ти го показах на скрийншот ! Има и форуми, според мен поназнайваш руски и виж в 4pda.ru какво пишат руснаците ! Или и те горките бъркат като мен, простовати сме си ние !
  Боби13
 • А какво е, ако не е Андроид 10 ? Мушмули или арпаджик :) Оградил съм с червено да видиш, че пише Андроид 10 ! Не сме на твоето интелектуално ниво, но този път тъпо и упорито твърдиш, че бялото е черно или обратното ! Не знам кой е тъп и упорит, но някой или не може да чете или се прави на разсеян, защото една ОС не е само картинки и интерфейс.
  Аз два пъти един и същ цитат няма да давам - даже съм го подчертал, но явно съм си загубил времето.
  Лек ден.
  Spikul
 • А какво е, ако не е Андроид 10 ? Мушмули или арпаджик :) Оградил съм с червено да видиш, че пише Андроид 10 ! Не сме на твоето интелектуално ниво, но този път тъпо и упорито твърдиш, че бялото е черно или обратното !
  Боби13
 • Това не е Андроид 10, така ли ? И се разпространява масово, а не бета ! И след това получих няколко малки ъпдейта ! Говорим това, че ти твърдиш, че няма въобще Андроид 10 за серията 30, а то я има ! И колко ще е финална следващата, след като много скоро след това ще дойде месечния секюрити пач ! Мисля, че бях ясен с цитатът си, че това не е Андроид 10.
  Ти сам каза, че не вярваш на статията от тук. Така че повече няма какво да го дъвчем.
  Spikul
 • Това не е Андроид 10, така ли ? И се разпространява масово, а не бета ! И след това получих няколко малки ъпдейта ! Говорим това, че ти твърдиш, че няма въобще Андроид 10 за серията 30, а то я има ! И колко ще е финална следващата, след като много скоро след това ще дойде месечния секюрити пач !
  Боби13
 • Какво има да вярвам? Ти си този, който не вярва, че това не е финалната версия и ще пускат тепърва 10-ка.
  Spikul
 • Зная, че и на това няма да повярваш : [attachment=0]Screenshot_20200129_132555_com.android.settings(1).jpg[/attachment]
  Боби13
 • Имам го от началото на ноември, а познавам и хора с Р30, които също го имат ! И го получиха всички, а не само бета тестерите ! А ти си вярвай на писанията, а не на притежаващите посочените модели :) Аз вярвам на официални данни, не на това кой какво си мисли, че има. EMUI 10 в сегашния си вид не е Андроид 10 и това официално го заявяват от Хуауей.
  Аз сега дори пиша от P20 pro и ти казвам, че той даже няма EMUI 10, а е предпоследен флагмански модел на Хуауей, съпоставим с S9, за който пускат Андроид 10.
  Така че няма как да ме убедиш, в нещо което виждам с очите си и официално го пише.
  Spikul
 • Имам го от началото на ноември, а познавам и хора с Р30, които също го имат ! И го получиха всички, а не само бета тестерите ! А ти си вярвай на писанията, а не на притежаващите посочените модели :)
  Боби13
 • Няма Андроид 10 за Р 30 и Р 30 про ? И за 2 модела го има от повече от 2 месеца ! Ето, чети:

  "В края на миналата година Huawei започна разпространението на обновяването до EMUI 10 на базата на Android 10 за редица свои смартфони, [b][u]но това не беше финалната версия на софтуера, а издание, което да запознае желаещите с новостите[/u][/b]. В началото на 2020 компанията е готова да сподели повече детайли около стабилната версия на EMUI 10 и графика, по който тя ще достигне до съвместимите модели." - https://mobilebulgaria.com/news/huawei-obyavi-koga-shte-pusne-stabilnata-versiya-na-emui-10

  Та не знам какъв за Андроид 10 говориш, че имат Хуауей?
  Spikul
 • Няма Андроид 10 за Р 30 и Р 30 про ? И за 2 модела го има от повече от 2 месеца !
  Боби13
 • Обвиняваха Самсунг, че пускат късно ъпдейти, а моя Р20 pro още няма 10-ка. Много добра новина. Очаквах на много по-късен етап да се появи 10-та. Не ме разочароваха от Самсунг.
  Ванката
 • А за 3 годишния mate 10 pro ще има андроид 10... Оказва се, че китайците са по-добри и в това отношение. Кога? Аз чакам за 2 годишния Р20 pro, но няма.
  На Note 10+ инсталирах 10-ката преди месец, а тук май ще си останем с чакането. Да не говорим, че на AnTuTu Ноута с 9-ката правеше 440 000 точки, а сега с 10-ката кове 460 000.
  Има си разлики, макар и не толкова да се набиват на очи. Не правиш разлика между Андроид 10 и Гугъл сервисите ! Всички нови като серията 30 на Мейт имат Андроид 10, но без Гугъл сервисите :) Няма Андроид 10 за Р30 серията все още, даже имаше статия скоро тук за това.
  Spikul
 • Не правиш разлика между Андроид 10 и Гугъл сервисите ! Всички нови като серията 30 на Мейт имат Андроид 10, но без Гугъл сервисите :)
  Боби13