Следващият флагман на LG напомня силно на iPhone X

Следващият флагман на LG напомня силно на iPhone X

Тази година ще видим куп смартфони с Android, които приличат на iPhone X, така че е време да свикваме с изрязаните дисплеи. Още повече, че според скорошни слухове и Google се е захванала да оптимизира платформата за такива панели. По време на мобилния конгрес видяхме много предложения от малки китайски производители, но освен тях в тенденцията се включи и Asus, която ни изненада с няколко достъпни модела в серията Zenfone 5. В края на този месец очакваме предложенията нa Huawei, а през лятото ще видим и подобен модел от LG. През последните дни се разбра, че устройството на корейците всъщност е било на мобилния конгрес под името G7 (Neo), но е било демонстрирано само на партньори на компанията.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Успяхме да го видим в кратко видео и няколко снимки, които разкриха приликата с iPhone X, а междувременно тези материали послужиха и за създаването на по-качествени рендери. Те ни дават още по-добър поглед към очаквания нов дизайн и засилват усещането за дежавю. Както е видно, LG е запазила сравнително широка долната рамка на екрана, но е изтънила сериозно горната. Върху задната страна откриваме вертикално разположена двойна камера и сензор за отпечатъци. Смартфонът се разработва под кодово име Judy, а сред характеристиките му откриваме 6” OLED с резолюция 3120х1440 пиксела, чипсет Snapdragon 845, до 6GB RAM и до 128GB вградена памет.

Източник: Techno Buffalo

 • Интересно, отпред е Apple, отзад Samsung S8, тези нямат ли си собствени дизайнери?
  bibo35
 • Нали някъде пишеше, че поради слабото търсене на iPhone X са останали доста неизползвани изрязани дисплеи, има голяма вероятност производителя им, да ги е предложил с определена отстъпка на останалите фирми и от там, да е приликата с дисплея на "ябълката"! Това, разбира се е само предположение, защото не съм видял данните на дисплеите, ако са еднакви като вид и мегапиксели, възможно е причината да е горната, ако ли не, тогава наистина си копират или по-скоро продължават нововъведението на Apple!
  bibo35
 • Тия от Apple не са ли патентовали тая грозна вежда, че да почнат да съдят копирвачите и да се спрат с тази порочна практика да им копират малоумните решения (запоените батерии, липсата на слот за карта памет, махането на жака и т.н.)!
  PoceH_BS
 • Да супер е и изглежда много по-хармонично от Х.
  Geonov