Следващият iPhone може да поддържа двойна Bluetooth аудио връзка

Следващият iPhone може да поддържа двойна Bluetooth аудио връзка

Според информация на японския сайт MacOtakara следващото издание на iPhone може да поддържа двойна Bluetooth аудио връзка. Онлайн изданието се позовава на източници от индустрията и според тях функцията ще е сходна с тази на Samsung. Моделите на корейския гигант позволяват едновременното просвирване на аудио на две различни свързани Bluetooth устройства едновременно. Възможните приложения за притежателите на смартфони на Apple са различни.

Така например може едновременно да се слуша музика през слушалки AirPods и тя в същото време да бъде пусната на колонка. Възможно е също iPhone да бъде свързан едновременно с аудио системата на автомобил и безжични слушалки и т.нар. Сегашните смартфони на компанията от Купертино могат да се свързват едновременно с няколко Bluetooth устройства, но могат да просвирват аудио само през едно от тях. Вариантът на двойното аудио на Samsung се базира на стандарта Bluetooth 5.0, което навежда на мисълта, че Apple вероятно ще изберат сходно решение.

Източник: MacRumors

Оферти на деня

 • А пък мото х4 от 2017 може да пуска аудио на 4 Bluetooth устройства едновременно. Тук не става въпрос, че е нещо ново и революционно, просто не се е залагало като фунцкия в айфон досега.
  Ако се замислите много функции, които Samsung примерно имат не са вложени в айфон. Лично аз мисля, че причината е, че от ябълката искат и винаги са искали да казват на потребителите от какво имат нужда.
  В някои случаи пък се добавят функции, от които потребителите имат нужда и това се е видяло по социалните медии.
  В крайна сметка политиката с функции и екстри им е много по-различна от тази на други марки, при които - имаш, нямаш нужда - функцията се добавя за да се използва за маркетинг или за аргументи във форуми като този - виж тия го имат това от 100 години, ябълките чак сега се сетиха.
  Лично за мен тази въпросна функция няма да намери никакво приложение, но явно има хора, които биха я ползвали щом е оправдано влагането.
  radko89
 • А пък мото х4 от 2017 може да пуска аудио на 4 Bluetooth устройства едновременно.
  dada_