Слух: Следващият iPhone ще има поне 4" дисплей

Слух: Следващият iPhone ще има поне 4
До премиерата на следващия iPhone има още около 4 месеца, но това не значи, че слуховете по този повод са малко, напротив. Поредният идва от източници на Wall Street Journal, запознати с веригата за доставки на компоненти на Apple, които твърдят, че смартфонът ще има дисплей с диагонал поне 4". Освен това споменават и че производството на телефона ще започне през следващия месец. Изданието пише, че дисплеите ще бъдат доставяни от LG Display, Sharp и Japan Display, а информацията потвърждава появилите се по-рано предположения, че смартфонът ще има по-голям екран. Reuters също твърди, че устройството ще има 4" дисплей.

В този ход има смисъл, тъй като на пазара се появяват все повече устройства с Android с екрани с по-голям диагонал и по-висока резолюция - например новите модели на Samsung и HTC. От Apple са отказали коментар на информацията.

http://online.wsj.com/article_email/SB10001424052702303360504577407610487811698-lMyQjAxMTAyMDEwNjExNDYyWj.html
http://www.reuters.com/article/2012/05/16/us-apple-iphone-idUSBRE84F0MA20120516

 • Kaзвам, че е хейт, защото една добра дума за Апъл не е казал. И не съм Апъл фен, с Андроид съм, но мразя това постоянно плюене по Апъл/Нокиа, колкото да се каже нещо.
  TheNextOne
 • Няма ли кой да трие тия ... мнения?
  fintaraBG
 • [Quote]Той сега апъла тежи 140гр,ако изкарат някой с 4 инча трябва да стане 200 грама.[/Quote] Ами взимай си корейските пластмасови играчки, те са доста по-леки и с огромни екрани, една лепенка PK отзад и 3G-то вдига 30 MB/s, a CPU-то се клоква на 60 Ghz МИНИМУМ (yes) [Quote]А като се има предвид айфоун 4s колко е чуплив[/Quote] Нещо май много клипчета си гледал в youtube :D
  SwollenMembers
 • Други компании имат и малки,и големи телефони.Модерния Апъл изостава според възгледите на трола,а и на много други хора,защото за тях 3.5 инча е твърде малко.За някой хора с малки ръце,за много момичета или такива като теб 3.5 инча може да е перфектно,за други е изоставане. Самият факт,че се говори за увеличаване на дисплея означава,че това се търси.В случая няма хейт,а реалност и един фен на апъла,за който всяка лоша дума срещу гъзарския апъл е хейт (no)
  Българин
 • Той сега апъла тежи 140гр,ако изкарат някой с 4 инча трябва да стане 200 грама.А като се има предвид айфоун 4s колко е чуплив,още по-тежък апъл,ако се изпусне ще стане на сол.
  Българин
 • Айде моля всеки да си държи на мнението,изобщо не хейтвам Апъл просто давам мнение,айде ако обичаш не ми изгустирай !
  frenchdopeboy
 • Еми крайно време беше,всички модели да ги правят с 3.5" дисплей се превръща в рутина...
  frenchdopeboy
 • Може би пък не си само ти на тоя свят и има хора, на които 4,7 им е прекалено. Само хейтиш по Апъл новини без никаква аргументация.
  TheNextOne