Слушалките AirPods Pro имат нов дизайн и активно шумопотискане

Слушалките AirPods Pro имат нов дизайн и активно шумопотискане

Apple представи дългоочакваното ново издание на слушалките AirPods, което се казва AirPods Pro и ще е в продажба от 30 октомври в над 25 страни и региона на цена 249 долара. Предварителната поръчка започва днес. Моделът включва функция за активно потискане на околния шум, подобрен звук и нов дизайн. Слушалките имат по-компактен корпус и вече включват силиконови уплътнения за по-комфортно поставяне и блокиране на шума. Добавена е и система за изравняване на налягането за намаляване на дискомфорта при носене.

Нова е и системата за активно потискане на шума, която ползва два микрофона и специален софтуер за изолиране на нежеланите звуци. Компанията е добавила и адаптивна функция, която настройва ниските и средните честоти според формата на ухото за подобрено звучене. Включен е и нов режим за пропускане на околните звуци, който може да се управлява чрез нов сензор за натиск в долната част на слушалките.

AirPods Pro отново разчитат на чип H1, който е разработен от компанията и включва 10 ядра. Той се грижи за потискането на шума, намалява забавянето на звука и осигурява поддръжка за активиране на Siri с гласова команда. Батерията на слушалките стига за 5 часа слушане на музика, а с включено потискане на шума времето намалява до 4 часа и половина. Чрез допълнителната батерия в калъфа за носене времето за автономност достига до 24 часа за слушане на музика или 18 часа за разговори. Калъфът поддържа и безжично зареждане.

Източник: Apple

 
 

Оферти на деня

 • За това ли става въпрос?[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191203/bfea4045ae0507b9a4822a32a710fecb.jpg[/IMG]

  Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk

  Ванката
 • -
  npet
 • Днес до края на деня в онлайн магазина на Теленор слушалките AirPods 2 са намалени на 290 лв. с безплатна доставка, каквато цена няма в нито един магазин в момента. Ако има някой, който им се точи, сега е момента :) 274.50 от extreme digital, с един клик в гугъл. С доставката 283.36.
  tzincbg
 • Днес до края на деня в онлайн магазина на Теленор слушалките AirPods 2 са намалени на 290 лв. с безплатна доставка, каквато цена няма в нито един магазин в момента. Ако има някой, който им се точи, сега е момента :)
  iWolff
 • На мен си ми вършат страхотна работа AirPods 2, а и на снимка дизайна на Pro не ми харесва, не знам как ще е на живо. Да не забравяме и цената на Pro, тук ще е около 550 лв.
  iWolff
 • Честито на тези, които са закупили AirPods 2.
  slavi_pp