Смартфон шампионът в категория до 399 лв.

Смартфон шампионът в категория до 399 лв.

Наскоро Motorola представи най-новия си смартфон в серия G, а това е moto g9 plus. Трябва да признаем, че моделът ни изненада с това, което предлага за цена от 399 лв. в свободна продажба. Той се завръща към традициите на първите поколения в серията, които изпъкваха с отлично съотношение цена-производителност.

В новия ни специален проект с Motorola ще ви запознаем отблизо с устройството и ключовите му черти. Сред тях са впечатляващи подобрения в производителността, дисплея и камерата, каквито не са типични за моделите с тази цена.

moto g9 plus разчита на чипсет Snapdragon 730G и предлага цели 128GB разширяема памет, което също е изненадващо в този ценови сегмент. Големият и качествен дисплей е от съществено значение за забавление с любимото съдържание. В това отношение е наличен Max Vision дисплей с диагонал 6.8", който е и най-големият досега в серията G, като поддържа HDR10 съдържание.

Телефонът предлага и батерия с капацитет 5000 mAh, като може лесно да осигури два дни на работа. Няма как да подминем и четворната основна камера с 64МР главен сензор, който комбинира 4 пиксела в един и по подразбиране прави 16MР снимки, а освен това е снабден с Night Vision режим за снимане на тъмно.