Смартфонът на Essential в три нови цвята

Преди дни стана ясно, че през миналата година компанията Essential може би е успяла да продаде по-малко от 90 000 смартфона, но това явно не е пречка да предложи устройството в три нови цвята. Те са лимитирани и са част от пролетната колекция на компанията на Анди Рубин. И трите варианта ще се продават само през сайта на Essential на цена 599 долара, което е със 100 долара повече от цената на досегашните версии. Първият нов цвят в продажба се нарича Ocean Depths и се описва от компанията като най-модерното предложение, насочено към фешън феновете.

Както е видно от снимките, задният керамичен панел на устройството е с интересен синьо-зелен цвят, който контрастира с бронзовото оцветяване на странична титаниева рамка. Stellar Gray е с минималистичен вид с матов заден панел в черно и черна метална рамка, а продажбите му ще започнат на 20 февруари. Последният вариант се казва Copper Black и ще се продава от 22 февруари. Според компанията той е вдъхновен от часовниците и аксесоарите от висок клас и предлага гланцов керамичен заден панел, който контрастира с бронзовото оцветяване на титановата рамка.

Източник: Essential

 • Ами всъщност не е много скъп. Това е с топ хардуера за миналата година и е на същата цена като Samsung A8 или C10. Просто имаха кофти дебют. Аз колкото ревюта гледах из нета при пускането му, всички казаха, че ще го връщат щото забивал понякога докато снимаш. Което е кофти за телефон от 1000 долара. Ама явно е въпрос на фенове, щото Самсунг и Епъл ги цвъкат по-миризливи, ама техните колкото са по-счупени, толкова по- ги хвалят.
  ipolit
 • Сигурно. Но ако си неизвестен извън хардкор ентусиастите, няма голям шанс ако поискаш такива пари.
  tzincbg
 • Телефона е супер! За втори телефон с невероятен хардуер малко бъгав Андроид, неограничен интернет, хот-спот и СМС-и до България, и да не забравям 18 месеца по 5 $, е перфектен. Както писах, го имам от Ноември месец и нямам много забележки. След последният ъпдейт, направо “лети”! Чакам да видя дали ще пуснат PH-2
  mrazko
 • Може много да имат такива, но Essential не са Apple, дори да им се иска много. Не могат да преценят колко биха дали хората за такъв телефон. Първо ентусиастите сме малко и второ обичаме максимално да получим за по-малко.
  tzincbg
 • Златист ли имате предвид? :D
  Blue Sky
 • (woo)(woo)(woo) страхотно пълния провал вече в няколко цвята...
  NasP
 • Колко от златните телефони са по скъпи. Изключвам айфон от въпроса си
  iavorski
 • Така казваха и за златните и розови телефони. Но виж, всеки втори е с такъв.
  npet
 • За промяна на цвета 100 долара... Такива решения окончателно ще ги затрият.
  tzincbg