Снимки на предния панел на iPhone 5

Снимки на предния панел на iPhone 5
UBreakiFix публикуват снимки на предния панел на следващия iPhone, който предполагаме, че ще бъде представен на 12 септември. Това съвсем не са първите изображения на корпуса на телефона, но за първи път го виждаме окомплектован с предна камера и LCD панел. Както се вижда от снимките, камерата за видеоразговори на следващия iPhone ще бъде разположена на различно място от предишните модели и ще е центрирана над говорителя. Появата на подобни изображения по всяка вероятност сочи, че в момента вече тече производството на телефона, чиито доставки може да започнат на 21 септември.

http://www.macrumors.com/2012/08/18/complete-iphone-5-front-panel-and-4-screen-photos/

Аксесоари за:
 • Е не е точно така. Аз между другото много съм търсила информация и доста неща ще са различни. Имам си направена заявка да ми се обадят като го има на pre-order и мисля да го взема. В O-connect имат секция да се абонираш за информация, но за да не спамя няма да давам линк. Помня че на заглавната им страница имаха баннер.. а сайта беше o-connect.com май. И най-хубавото е че батерията вече няма да кара само до обяд както ми е на 4s :|
  Evi-puss
 • Не берете грижа, пак ще разбие пазара с рекордни продажби :)
  mr_j
 • :D http://okobaka.ru/wp-content/_up_loads/2011/10/BMW_Lada_evolution.jpg
  vladovn
 • [Quote]никакво разнообразие в дизайна - все едно 5-6 години ползваш един и същи телефон [/Quote] (yes):D И 10, и 20-години айфеновете, ще си ползват "копи-пейст" телефони!:D Айде да са живи и здрави, важното е че, ще имат нов конектор и 4-екран.:D;)
  Ванката