Снимки на Samsung Galaxy Tab S6 с двойна камера

Снимки на Samsung Galaxy Tab S6 с двойна камера

Samsung подготвя наследник на своя флагмански таблет Galaxy Tab S4, но той няма да се казва Galaxy Tab S5. Според SamMobile устройството ще носи името Galaxy Tab S6, а освен това източник на изданието споделя снимки на устройството. Промяната не е неочаквана, защото Samsung вече има таблет на име Galaxy Tab S5e, който е позициониран в горния край на средния ценови сегмент.

Информацията разкрива, че Galaxy Tab S6 ще ползва чипсет Snapdragon 855, което е добра новина за търсещите максимална производителност. По-ранна информация от Geekbench разкри, че устройството ще има 6GB RAM и ще работи с Android 9 Pie. Очаква се да предложи и 10.5" дисплей.

От SamMobile посочват, че таблетът ще има базова памет от 128GB , а освен това ще има вариант с 256GB. Отново ще е добавен стилус, който вече ще се прикрепва магнитно към вдлъбнатина в задната част на корпуса, а освен това ще може да се зарежда безжично. Това подсказва, че ще поддържа Bluetooth като този в Galaxy Note9 и ще има допълнителна функционалност.

Върху задния панел виждаме и двойна камера, но засега няма повече детайли за нейните характеристики. Galaxy Tab S6 отново ще има варианти с Wi-Fi и LTE, а според информацията ще се предлага в сиво, синьо и кафяво. Ще е наличен и аксесоар, който комбинира калъф с клавиатура. Засега не е ясно кога ще бъде премиерата на устройството, но може да бъде през август или септември.

Източник: SamMobile

Препоръчани оферти