Снимки показват един от модулите за Moto Z

До представянето на новата серия смартфони Moto Z остават едва няколко дни (събитието на Lenovo е на 9 юни), но преди това получаваме шанс да видим какво ни е подготвила компанията по отношение на възможността за добавяне на допълнителни модули върху задния панел. От Mot Club HK публикуват снимки, които осигуряват поглед към добавката Style Mod и от видяното разбираме, че става дума за обикновени задни панели, които ще са изработени от различни материали.

Препоръчани оферти

Засега обаче не е ясно дали това означава, че Lenovo ще сложи край на услугата за персонализиране на устройствата Moto Maker. Задните панели трудно могат да бъдат определени като модули, но вече разбрахме, че компанията е подготвила и други, добавящи допълнителна батерия, високоговорители, пико проектор, подобрения за камерата и др. Говори се, че панелите ще се свързват с корпуса чрез система с магнити и ще комуникират с телефона чрез специалните конектори.

Източник: Facebook

  • Дано не си написал коментара ти саркастично. Защото Моторола не е Самсунг или LG, много по-важно за един телефон е не процесора и рамта а оптимизацията. Доколкото за огъването, няма как да сме сигурни, дори в Леново сега телефоните им като цяло са с доста здрава конструкция и страхотни материали, доста далеч от корейските и дори японските машинки.
    feuer34