Снимки разкриват Nokia X с изрязан дисплей

Снимки разкриват Nokia X с изрязан дисплей

Днес HMD Global е планирала събитие в Китай, на което очакваме компанията да представи новата си серия телефони, която ще носи името Х. Преди дни научихме някои детайли за първото устройство в нея, което ще се казва X6 и може да се появи във варианти с чипсети на Qualcomm и MediaTek, а освен това разбрахме, че ще предложи изрязан дисплей. Видяхме и рендери, които осигуриха по-добра представа за външния вид.

Малко преди премиерата вече имаме и реални снимки на телефона, които идват от китайския сайт Baidu. Те показват телефон с изрязан в горната част дисплей и сравнително голяма зона под него, а освен това разкриват двойната основна камера и поставения под нея сензор за отпечатъци. Липсата на логото на германската компания Zeiss подсказва, че става дума за модел от по-нисък клас. Пълните детайли за Nokia X (или X6) очакваме по-късно днес.

Източник: Nokiamob

 • Някак ми е търсене с този ноч - защо е само един? Да бяха турнали още един на мястото на никому ненужния надпис отдолу Нокия - кой ще го гледа тоя надпис? Още един ноч отдолу за лицев стерео говорител и симетрия с горния и ще е бомба при пълна липса на рамки отдолу и отгоре! Май минимум два лицеви ноча е бъдещето, пък и така на тяхното място с микропрожектори могат да реализират технологично 3D изображения над екрана.
  kpo
 • [Quote]Естествено цялата тази информация трябва да се възприема с необходимата доза предпазливост, защото пазарната премиера на Galaxy S10 e все още далеч в бъдещето и тепърва могат да настъпят сериозни промени в плановете на Samsung.[/Quote] Та... Ще видим.
  Вито
 • Не знам защо намеси и Самсунг в тема, всъщност знам, винаги биват намесени в споровете, защото са елитна компания. Всички говорят за тях както за Епъл, това е положението. Иначе спекулираш с това, че щели да пуснат следващият си флагман с изрязан дисплей, може би, защото си пропуснал новината?! Ето: http://www.mobilebulgaria.com/news/43031/samsung-вече-са-финализирали-дизайна-на-galaxy-s10 Онова, което публикувате от шота е внесено като патент, но никой не е казал, че ще го произвеждат. Самсунг е голяма компания, която си има утвърдена и разпознаваема визия. (yes)
  Ванката
 • Ще видим като плъзне веждата на Самсунг, колко малки и не оригинални ще ги наричате. :D Вежда оправдавам при напълно безрамков телефон, какъвто всъщност се вижда в макета на Самсунг. Айфона си има рамки (е, не толкова големи, не скачайте) отвсякъде. А тая Нокиа изобщо няма кво да се коментира... Не знам колко голям всъщност трябва да е един производител, за да пусне ноч, след като засега от топ 5 по продажби на телефони само Самсунг изостават. И колкото и да ми обясняваха едни спецове, че си имали собствена дизайн линия и няма да пуснат телефон с вежда, накрая надеждите им де изпариха. Подготвиха си феновете с новината за патента и като се пръкне на пазара всички ще му се радвате, ако се окаже едно към едно с прототипа на снимката и аз ще му се радвам.
  Вито
 • Както каза и Леголас, ако искаш телефон с ноч си купуваш iPhone X (оригинала), другите са просто смях в залата... Явно толкова им е умственият багаж, да подражават на големите и доказани в бранша, вместо да създадат нещо свое и с това да се рекламират. Жалки копирачи и крадци, като започнем от мобилните технологии, минем през стоки за бита (заляха пазара с боклуци) и стигнем до военните технологии!!! Нокиа Х - дори и Х-са са откраднали... :D ПС. И преди да започнете да ми обяснявате, че Нокиа Х съществува като име много преди айфон Х, ще ви припомня, че истинската Нокиа умряха след като Майкрософт ги получиха. Няма вече Нокиа, а някакви китайски плагиати, които смучат дивиденти от едно доказано име с отминала слава. Имам все още Нокиа Х6, която си работи на пушка, но това е истинското финландско качество!
  Ванката
 • Както каза и Леголас, ако искаш телефон с ноч си купуваш iPhone X (оригинала), другите са просто смях в залата... Явно толкова им е умственият багаж, да подражават на големите и доказани в бранша, вместо да създадат нещо свое и с това да се рекламират. Жалки копирачи и крадци, като започнем от мобилните технологии, минем през стоки за бита (заляха пазара с боклуци) и стигнем до военните технологии!!! Нокиа Х - дори и Х-са са откраднали... :D
  Ванката
 • Просто заради IPhone така са настроени поточните линии и ще е по-скъпо и бавно да се сменят настройките след всяка партида, затова е всичко.
  tzincbg
 • Не че нещо, ама този телефон мяза на поредната китайска пръчка.
  stanchev36
 • Е не е истина с този перчем...то бива копи и безидейност нооо
  botor