Собствениците на Samsung Galaxy S10 получават някои функции от Note10

Собствениците на Samsung Galaxy S10 получават някои функции от Note10

Samsung започва разпространението на ново обновление за Galaxy S10, с което собствениците на устройствата от серията ще получат достъп до някои нови функционалности, въведени с Galaxy Note10. Започваме с новата версия на приложението „Галерия“, което включва технология с изкуствен интелект. Тя сканира снимките и с времето осигурява възможност за търсене по определени ключови думи като животни (кучета и котки), цветове и забележителности.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Друга нова функционалност на име „Auto Hotspot“ позволява по-лесното свързване чрез опцията за споделяне на мобилния интернет. При активиране на функцията околните устройства с марка Samsung, които използват същия личен или семеен акаунт, се свързват автоматично към точката.

С опцията „Media & Devices“, която е достъпна в панела за известия, можете да видите всички устройства, които са сдвоени или свързани с телефона ви. Тази функционалност може да улесни управлението на различните мултимедийни устройства, които използвате за възпроизвеждане на съдържание.

Сред другите новости са „AR Doodle“, която до този момент беше достъпна само за устройствата с писалката S Pen и обновена версия на приложението Samsung DeX с нови опции за редактиране на видео на PC и Mac.

Източник: Samsung