Детайли за трите модела в серията Galaxy S11

Детайли за трите модела в серията Galaxy S11

Ивън Блас (@evleaks) потвърждава информацията, че догодина Samsung ще представи три модела в серията Galaxy S11. От него научаваме евентуалните размери на екраните на устройствата плюс още детайли. Според информацията най-малкият вариант ще е с диагонал на екрана 6.2 или 6.4 инча, като е възможно да става дума за Galaxy S11e.

Стандартният S11 може да е с диагонал на екрана 6.7 инча, а при S11+ да е наличен 6.9-инчов дисплей. Всички модели вече ще са с извити дисплеи, а двата по-малки ще имат LTE и 5G варианти, докато най-големият ще се предлага само с 5G. Според друга информация за екраните на новите устройства поне при един от тях ще видим съотношение на страните 20:9.

Наскоро научихме, че в Galaxy S11 може да се използва второ поколение на 108-мегапикселовия сензор на Samsung, както и перископен обектив с 5-кратен оптичен зуум. Очаква се корейците да интегрират и технология на име „Space Zoom“. В зависимост от региона смартфоните ще се предлагат с чипсет Exynos 9830 или Snapdragon 865, а премиерата им най-вероятно ще бъде през февруари.

 • Естествено, че със извивките. Въпрос на нагласа бих казал. Бързо се свиква, но с нещо по компактно е много по удобно.
  Say10
 • Според мен мерят екрана с извивката.
  Не са толкова по-големи.
  Естествено, че ги мерят с извивката. То всъщност и извитото си е дисплей, нищо че не е толкова “полезна площ”, но факт, дисплей си е :)
  iWolff
 • Много бързо се свиква с по-големия дисплей и след няколко дни дори Ви се струва малък :)
  Боби13
 • Всичко е въпрос на навик.
  С моя, Mate 20X свикнах и ми е добре.
  Става за всичко.
  Според мен мерят екрана с извивката.
  Не са толкова по-големи.
  geleto_
 • Значи s10e остава последния в историята с плосък екран и приемлив размер. Всичко отива вече на извращения. Щве трябва да задържа s10e за дълго, става незаменим. Свиквай, защото и останалите ще ги последват. Скоро разгледах S10 5G. Той е малко по-голям като размер от моя - нормалния S10+ със само 6,7 инча. :D Ами в моята лапа стои като мекица. Представям си вече 6,9. Колкото и безрамков да е си има някакви граници и за мен, но ще видим, може и да греша. :)
  Ванката
 • Значи s10e остава последния в историята с плосък екран и приемлив размер. Всичко отива вече на извращения. Щве трябва да задържа s10e за дълго, става незаменим.
  propov
 • Мен малко ме загубиха с тези размери :D Интересно е и дали ноут серията ще я закрият.
  Say10
 • 6,9 инча поне за мен е много за смартфон. Ще се взима S11 явно въпреки, че и той с тези 6,7 си е доста голям. Ванка, ще се взема този, който ще е с 108 МР :twisted: Да, и по възможност със SD 865. :P
  Ванката
 • Имайки предвид, че няма да има практически рамки, 6,9 инча е идеален за смартфон :)
  Боби13
 • 6,9 инча поне за мен е много за смартфон. Ще се взима S11 явно въпреки, че и той с тези 6,7 си е доста голям. Ванка, ще се взема този, който ще е с 108 МР :twisted:
  Spikul
 • Това си е таблет , също като Note 10+ невероятно неудобен като размер.
  STE1
 • 6,9 инча поне за мен е много за смартфон. Ще се взима S11 явно въпреки, че и той с тези 6,7 си е доста голям.
  Ванката